Putin ağzını bozdu!

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Rusya'nın önde gelen muhaliflerinden medya kuruluşu olan ''Moskova'nın Ekosu'' radyosu Genel Yayın Yönetmeni'ne , ''Siz bana b...k atarken ben sinirlenmiyorum, siz neden sinirleniyorsunuz?'' dedi.Rusya Başbakanı Vladimir Pu

Putin ağzını bozdu!

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Rusya'nın önde gelen muhaliflerinden medya kuruluşu olan ''Moskova'nın Ekosu'' radyosu Genel Yayın Yönetmeni'ne , ''Siz bana b...k atarken ben sinirlenmiyorum, siz neden sinirleniyorsunuz?'' dedi.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, dün Moskova'nın dışındaki ikametgahında ülkenin önde gelen gazetecileriyle görüştü. Putin, ''Moskova'nın Ekosu'' radyosunun Genel Yayın Yönetmeni Aleksiy Venidiktov ile diyaloğu damga vurdu.

"SİZ BANA B..K ATARKEN BEN KIZMIYORUM"
Toplantı sırasında Venediktov'a dönüp, ''Bana kızgın olduğunuzu görüyorum. Bunu yüzünüzde görüyorum. Siz bana durmaksızın b..k attığınızda ben kızmıyorum'' dedi.

Soçi'de tatil yaptığı zaman bir radyo programında ABD'nin füze kalkanı planlarıyla ilgili başka bir ülkenin çıkarına yayın yapılan bir haber programına denk geldiğini belirten Putin, ''Yatakta uzanarak düşünüyordum: Bu bilgi verme değil. Bu ülkemizin aleyhinde başka ülkelerin çıkarına hizmet eden bir haberdi'' diye konuştu.

'ADİL SEÇİMLER'
Venediktov'un, Putin'e, Rusya'daki protesto gösterilerini organize eden gruplardan bazıların liderleriyle görüşmeye hazır olup olmadığını belirterek, ''Herkesin adil seçime ihtiyacı var. Oradaki herkesin sizi sevmeyebileceği gerçeğine karşın bu liderlerden bazılarıyla neden görüşmüyorsunuz?'' diye sordu.

Putin, bunun üzerine diyaloğa hazır olduğunu, ancak önerilerine muhalefet liderlerinin burun kıvırdığını belirterek, ''Onları bir kaç kez davet ettim ancak hiç bir zaman gelmediler'' dedi.

Moskova'nın Ekosu radyosunun internet sitesinde muhalif liderlerden birinin blogunda yer, ''Sadece çaydanlık Putin için oy verdi'' ifadesinin kendisini çileden çıkardığını belirten Putin, ''Nasıl bir tartışma yapacaksınız? Toplumun çoğunluğuna yönelik nasıl bir yaklaşım bu?'' sorusunu yöneltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset