Provokasyonlara Gelmeyeceğiz

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, seçmenlerin özgür iradesinin sandığa yansımasından rahatsızlık duyan bazı kimselerin provokatif eylemlere ve etik olmayan yollara başvurduğunu ancak AK Parti'nin bu provokasyonlara gelmeyeceğini söyl

Provokasyonlara Gelmeyeceğiz

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, seçmenlerin özgür iradesinin sandığa yansımasından rahatsızlık duyan bazı kimselerin provokatif eylemlere ve etik olmayan yollara başvurduğunu ancak AK Parti'nin bu provokasyonlara gelmeyeceğini söyledi.

 

Seçimin sonucunu gören bazı çevreler, ahlak dışı yöntemlerle sonucu değiştirmeye çalışıyor.

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın 29 Mart Yerel seçimlerine birkaç gün kala önemli ve dikkat çekici bazı açıklamalarda bulundu. Büyükaydın, seçim sonucunu gören ve bundan rahatsızlık duyan bazı çevrelerin dedikodu ve karalama yöntemlerinin de etkisiz kalmasından sonra, provokasyonlara başvurarak seçmenin özgür iradesinin sandığa yansımasına engel olmaya çalıştıklarını söyledi. Büyükaydın seçimin son haftasındaki bu provokasyonlar, seçim sonucunu gören ve demokrasiye tahammül edemeyen bazı art niyetli kişiler tarafından yapılıyor dedi.

 

Afişlerimizin yakılması büyük bir tahammülsüzlük örneği

 

Büyükaydın, birkaç gün önce AK Parti'nin bir seçim bürosuna saldırı yapılmasının ve dün de Ayasofya'daki AK Parti afişinin yakılmasının, provokatif eylemler olduğunu ve daha sonra başka siyasi partilere de benzeri eylemler yapılmasından endişe ettiğini belirtti. Bu davranışlar bizleri derinden üzen büyük bir tahammülsüzlük örneğidir. Türkiye'nin ve demokrasimizin geleceği adına bu tahammülsüzlükten endişe duyuyorum dedi.

 

Trabzon halkı, demokrasi dışı bu yöntemlerden büyük rahatsızlık duyuyor.

 

Yılmaz Büyükaydın açıklamasında, AK Parti olarak seçim sürecinin başından itibaren barış içinde bir yarış göstermeye büyük özen gösterdiklerini; diğer yandan demokratik olgunluğa yakışmayan bu yöntemlerden Trabzon'luların büyük rahatsızlık duyduğunu söyledi. Büyükaydın ayrıca, daha önce Sayın Bakanımızın ve bizlerin ısrarlı uyarılarımıza rağmen bazı çevrelerce ve bir kısım yandaş medya tarafından ısrarla sürdürülen bu yanlışa Trabzon'un prim vermeyeceğine inanıyorum dedi.

 

61 proje ile seçimin çıtasını yükselttik, artık dedikodu prim yapmıyor.

 

Büyükaydın bunun yanı sıra, “geçtiğimiz hafta başında açıkladığımız 61 proje ile seçimin çıtası yükselmiştir. Artık dedikodu prim yapmıyor, vatandaşımız dedikoduları değil, projeleri konuşuyor. Bizim de istediğimiz, seçim yarışının projeler ekseninde sürmesi, seviyeli bir şekilde projelerin yarışması idi. Bunu başardığımızı görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

 

AK Partilileri özel olarak sağduyulu davranmaya davet ediyorum.

 

AK Partili seçmenlere özel olarak seslenen Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, “bilhassa AK Partili seçmenlerimizin, seçime birkaç gün kala, çok büyük bir dikkat ve sağduyu içerisinde, siyasi nezakete ve AK Partiye yakışır biçimde seçim çalışmalarını barış içinde yarış söylemimize uygun olarak tamamlamalarını rica ediyorum” dedi.

 

Vatandaşlarımızı uyarıyor, bu yanlışı yapanları kınıyorum.

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın son olarak, “bu yanlışı yapanları kınıyorum ve tüm vatandaşlarımızı uyarıyorum. Trabzon'un 5 yılına ve geleceğine karar vereceğiz; dedikodulara, çirkin karalamalara ve hatta provokasyonlara karşı uyanık olun, bu yanlışlara prim vermeyin. İnanıyorum ki; Trabzon bu kez küçük dedikodulardan değil, büyük düşünmekten yana tercihini kullanacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler