PKK-MİT görüşmesine ne dedi?

Bülent Arınç: Kılıçdaroğlu'nun 'Görüşmeyi Başbakanlık yaptı' açıklaması iftiradır..İnternete düşen PKK-MİT ses kaydıyla ilgili Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan bir değerlendirme geldi.CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Arınç, 'N

PKK-MİT görüşmesine ne dedi?

Bülent Arınç: Kılıçdaroğlu'nun 'Görüşmeyi Başbakanlık yaptı' açıklaması iftiradır..

İnternete düşen PKK-MİT ses kaydıyla ilgili Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan bir değerlendirme geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Arınç, 'Neden bize haber verilmedi yada yalan söylendi deniliyor, böyle görüşmelerin Kılıçdaroğlu'na haber verilmesi gerekmiyor.

Ne kadar kapalı oturum istemişlerde Meclis'te kendilerinin hepsi yerine getirilmiştir, orada kim var PKK'yı temsil eden bir kaç kişi, kim var MİT var, kim var üçüncü ülkeyi temsilen bir kişi bu sizin dediğiniz ülkeyle akla herşey gelebilir bu tür gizli bir görüşmenin bile dinlenebildiğini görüyoruz.

Çokta önemli değil bundan sonra ki amaçlarda yada zamanlarda sanıyorum bu tür konularda dikkatlerin daha da çoğalması lazım' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset