Partiyi kapatmaktan vazgeçti!

Partiden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:Hak ve Eşitlik Partisi’nin Olağanüstü Kurultayı, 10 Temmuz 2011 günü, “Partinin kapatılması veya siyasi mücadeleye devamına karar verilmesi” gündemi ile Ankara’da toplanmıştır.Kurultayda 12 Hazir

Partiyi kapatmaktan vazgeçti!

Partiden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Hak ve Eşitlik Partisi’nin Olağanüstü Kurultayı, 10 Temmuz 2011 günü, “Partinin kapatılması veya siyasi mücadeleye devamına karar verilmesi” gündemi ile Ankara’da toplanmıştır.

Kurultayda 12 Haziran 2011 milletvekili seçimlerinden bu yana geçen bir aylık süre içerisinde, ülkede cereyan eden siyasi olaylar, tutum ve tavırlar ile partinin örgüt ve finans yapısı tartışılmıştır.

Kurultayda; “Hak ve Eşitlik Partisi’nin üye, örgüt ve finansal yapısının tümünü yeniden düzenleyerek, siyasi mücadeleye devam” kararı alınmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset