"Partim İkinci Parti Olursa!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başakşehir'de bir alışveriş merkezinin açılışında konuştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun aile sigortası projesini eleştirmeye devam eden Erdoğan, " kendine göre bazı hesaplar yapıyor. Bu aritmetik de bilmiyor, Matematikte bilmi

"Partim İkinci Parti Olursa!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başakşehir'de bir alışveriş merkezinin açılışında konuştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun aile sigortası projesini eleştirmeye devam eden Erdoğan, " kendine göre bazı hesaplar yapıyor. Bu aritmetik de bilmiyor, Matematikte bilmiyor" dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bugün Van'da düzenlediği basın toplantısında ' ilk defa vapura çocukluğumda Van denizin'de bindim' sözünü hatırlatan Başbakan Erdoğan, " Van gölü ne zaman deniz olmuş, ben bilmiyor. Klavuzunuz böyle olunca, gölü de deniz zandersiniz" şeklinde konuştu. 112 gün sonra seçim sandığının milletin önüne geleceğini söyleyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü : Sekiz yıl boyunca defalarca vurguladım. 'Millet getirir ,millet götürür' dedim. Türkiye'yi Mısır'a, Tunus'a benzetmeye kalktılar. Sekiz yılda 2 genel, 2 yerel, 2 de referandum uyguladık. Bir günde sonuçlar açıklandı. Öyle aylarca sürmedi. 112 gün sonra yine sandık milletin önüne gelecek. 112 sonra bu aziz millet, ne derse işte o olacak. Korkudan bahsedenlere söylüyorum. Sandık orada 12 Haziran'da. Bizi korku imparatorluğu kurmakla itham edenlere söylüyorum. Kendinize güveniyorsanız, sandık orada. Eğer millet size inanırsa gereğini yapacak.

Partim 2 parti olursa, genelbaşkanlığı bırakır, Anadolu'nun yollarına düşerim. Halkımın içine karışır orada çalışırım. Bunu yürekten, gönülden söylüyorum. Bizi dikta hevesiyle itham edenler, partiniz ikinci parti olursa, siz de halkın arasına çekilerek ben genelbaşkanlığı bıraktım diyebilecek misiniz ?

Sayın Bahçeli 8 ay gitti, 9'uncu ayda 'beni istediler geldim' diyor. Bunlar koltuğu bırakamazlar, kaç yaşına gelirlerse gelsinler bırakamazlar. Bunlar koltuktan güç alanlardır. Liderlik koltuğa güç katmakla olur. 8 yılda 4 seçime girdiler. 4'ünde de 2. parti,3. parti oldular. Hatta baraj altında kaldılar. Koltuklarını terk etmeyenler hangi hakla korku imparatorluğundan bahsediyorlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset