Partilerde Kongre Dönemi

Genel başkanlıktan istifa ederek seçimlere bağımsız aday olarak katılan Ahmet Türk, Ufuk Uras ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun yeniden partilerine dönmesinin ardından, DTP, ÖDP ve BBP kongreye gidiyor.Kongresini ilk toplayacak parti BBP olacak. BBP, 3. Olağanüstü

Partilerde Kongre Dönemi

Genel başkanlıktan istifa ederek seçimlere bağımsız aday olarak katılan Ahmet Türk, Ufuk Uras ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun yeniden partilerine dönmesinin ardından, DTP, ÖDP ve BBP kongreye gidiyor.

Kongresini ilk toplayacak parti BBP olacak. BBP, 3. Olağanüstü Kongresini 19 Ağustos Pazar günü Sürmeli Otel'de yapacak ve kongreye, Muhsin Yazıcıoğlu, tek genel başkan adayı olarak girecek.

DTP de Parti Meclisi üyelerinden oluşan bir kongre hazırlık komisyonu oluşturdu. Komisyon, kongre takvimini ve çalışmalarını belirleyecek. DTP, 2. Olağanüstü Kongresini Eylül ayında yapmayı planlıyor.

Bu hafta sonu Parti Meclisini toplayarak, seçim sonuçlarını değerlendirecek ÖDP'de de kongre takvimi belirlenecek. ÖDP de DTP gibi kongresini Eylül ayında gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset