Pamukoğlu: HEPAR 4. olacak

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı herkesin bunu göreceğini söyledi.Seçim çalışmaları kapsamında Manisa'nın Salihli ilçesine gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte ilçede

Pamukoğlu: HEPAR 4. olacak

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı herkesin bunu göreceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Manisa'nın Salihli ilçesine gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte ilçede tur atıktan sonra Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli irtibat bürosunu ziyaret etti.

Burada Dernek Başkanı Abdullah Varol ile bir araya gelen Pamukoğlu, 17 Nisan'dan bu yana yaklaşık 16 bin kilometre yol katettiğini belirterek, ''Benim stratejim farklı. Karadan geziyorum. İl, ilçe, köy, belde, kasaba hepsini görüyorum ve belirli yerlerde halkın talebine göre hitap ediyorum. Son bir aydır bunu ısrarla söylüyorum, 12 Haziran akşamı herkes görecek HEPAR dördüncü partidir. Bunu net bir şekilde söylüyorum'' dedi.

Pamukoğlu, son iki mitingini 10 Haziran'da İzmir, 11 Haziran günü de İstanbul'da yapacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset