Özal DP için adaylığını açıkladı

DP Genel Başkan Yardımcısı, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, DP 10. Olağan Büyük Kongresi’nde Genel Başkan Adayı olacağını, yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in “yokum” açıklamasının ardından, DP genel ba

Özal DP için adaylığını açıkladı

DP Genel Başkan Yardımcısı, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, DP 10. Olağan Büyük Kongresi’nde Genel Başkan Adayı olacağını, yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in “yokum” açıklamasının ardından, DP genel başkanlığı için adaylığını kuvvetlendiren Özal, yaptığı yazılı açıklama ile bir kez daha “adayım” dedi.

Özal açıklamasında, “Demokrasi ve kalkınmanın temeli olan Demokrat Partinin 15 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan Olağan Kongresinde aday olacağımı bildiririm. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler