Özal dönemi Sağlık Bakanı konuştu

 Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, Özal'ın ölümüne ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal 'ın kalp krizi geçirdiği sırada Köşkte hiçbir doktorun olmadığını belirteren Şıvgın, Özal'ın özellikle köşke uzak olan bir hastan

Özal dönemi Sağlık Bakanı konuştu

 

Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, Özal'ın ölümüne ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal 'ın kalp krizi geçirdiği sırada Köşkte hiçbir doktorun olmadığını belirteren Şıvgın, Özal'ın özellikle köşke uzak olan bir hastaneye götürüldüğünü ifade etti.
 
Özal'ın ölümü normal bir ölüm değil diyen Şıvgın, "Bu ölümden şüphelenmeliyiz. Terörü önleme teşebbüsleri vardı. Özal döneminde gelişen, büyüyen Türkiye'nin bu şekilde devam etmesi istenmedi. Bu yüzden Özal'ın önü kesildi. Doktoru Özal'dan uzaklaştırmışlar, ambulansı uzaklaştırmışlar. Özal zamanında hastaneye ulaşamasın diye her şeyi yapmışlar." şeklinde konuştu.
 
Şıngın önemli açıklamalarına şöyle devam etti:
 
"Özal, Türk devletlerinde büyük birliğe gidiyordu, terörü önlemeye çalışıyordu, Türkiye bölgesinde süper güç olma yolundaydı. Türkiye'nin gelişmesini istemeyenler ve bunu sağlayan da Özal olduğuna göre Özal Cumhurbaşkanlığı köşkünde kuşatıldı.
 
Amaç Özal'ın gelişen, büyüyen Türkiye yolunda ilerlemesinin önünü kesmekti. Bunun sonucunda 28 Şubat sürecine gelindi. Türkiye'nin bankaları soyuldu, kaos ortamı oluştu, Özal'ın ölümünden sonra da yaptıkları silindi. Türkiye geriye götürüldü. Türkiye'nin gelişmesini önlediler, ekonomisini çökerttiler.
 
Kim Türkiye'yi büyütürse başına bir felaket geliyor. Menderes'in başına gelen Özal'ın da başına geldi. Aynı olay tedbirler alınmazsa iktidarın da başına gelebilir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset