Özak:Tren için fizibilite yaptık

AK Parti Trabzon İl teşkilatı ile Çarşıbaşı ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri teşkilatları ile mahalle ve köy muhtarları yemekte bir araya geldi. İkram Sofrasında düzenlenen yemeğe Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, İ

Özak:Tren için fizibilite yaptık

AK Parti Trabzon İl teşkilatı ile Çarşıbaşı ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri teşkilatları ile mahalle ve köy muhtarları yemekte bir araya geldi. İkram Sofrasında düzenlenen yemeğe Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Milletvekili Adayları Safiye Seymenoğlu, Yunus Karabela, Salih Cora, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel teşkilatlar ve muhtarlar yoğun katılım gösterdi. Yemeğin açılış konuşmasını yapan Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel AK Parti iktidarında ilçelerine yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

ADNAN GÜNNAR

İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 8.5 yıllık iktidarları döneminde yüzlerinin akıyla halkın karşısına çıktıklarını belirterek, Çarşıbaşı’na çok önemli hizmetler getirdik. Bundan sonrada sizlerin vereceği destekle bu hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Muhalif partilerin koalisyon arayışına bizim karnımız toktur. Biz yeniden tek başına iktidara gelerek 6’sı birlikte 2033’e doğru yelken açıyoruz” dedi. İl Başkanı Günnar’ın konuşmasının ardından milletvekili adayları sırasıyla söz alarak birer konuşma yaptılar.

SALİH CORA:

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, bu yörenin bir evladı olarak tüm Çarşıbaşılılardan destek beklediğini ifade ederek “ sizlerden şunu istirham ediyorum. Hangi partili olursak olalım bu dönem oylarınıza talibim. Bizim yöremizden bir milletvekilinin mecliste yer alması için sizlerden bunu istiyorum. Bizlere vereceğiniz destekle çok daha iyi hizmetlere sizlerin adına imza atacağım” dedi.

YUNUS KARABELA:

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yunus Karabela, Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerinin AK Parti iktidarıyla kendi dönemlerinde gerçekleştiğini belirterek “ Ülkemiz AK Parti ile istikrar abidesi olmuştur. Bundan sonraki dönemlerde de sizlerin desteği ile katlanarak sürecektir. 

SAFİYE SEYMENOĞLU:

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu Trabzon’da olmak üzere tüm Türkiye’de büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi. Seymenoğlus sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu hizmetlerin ve istikrarın sürmesi için bu seçimlerde sizlerin desteği gerekli. Bu desteği de bizlere vereceğinize inanıyorum. Alacağımız bu güçle önümüzdeki dönemde de hizmetlerimiz artarak devam edecektir”.

FARUK NAFİZ ÖZAK :

Son olarak söz alan Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, halkımızın desteği ile 8.5yılda Ankara’da vatandaşın hizmetkarı olarak çok güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Sağlıkta eğitimde ulaşımda ve daha çok bir çok alanda Trabzon’u bir merkez haline getirdik.  Sahil yolunu bitirdik. Ambulans helikopter yetmedi ambulans uçağımızı hizmete soktuk. Engellilerimize maaşa bağladık. Bütün ilerlimizde üniversite kurduk. Öğrencilerimizin bu üniversitelerde rahat okumaları için yurt binaları yaptık. Tren yolu için fizibilite çalışmasını yaptık. İlimizin demiryoluna kavuşması için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Genel seçimin sonunda Trabzonumuz büyükşehir olacak.   Trabzon 750 bini aşkın nüfusuyla, tarihinin kültürünün gelişmesinin hak ettiği büyükşehir statüsüne kavuşarak belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Trabzon’a hizmetlerin en iyisini yapacağız. Köydes ve Beldes’ten gelen payları büyükşehir statüsü ile şehrimizin en ücra köşelerine hizmet olarak götüreceğiz. Çarşıbaşı bizim için çok önemli bir ilçemizdir. Bunu da yapmış olduğumuz hizmetler gösterdiğimizi düşünüyorum. Seçim çalışmalarımızda bile son günlerde ağırlığımızı sizlere verdik. Çarşıbaşı için pozitif ayrımcılık yapıyoruz”. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset