Özak:Trabzon'un 5 yılı kayıp

Bakan Özak, Trabzon'da Ak Parti'nin düzenlediği aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, parti olarak ülkenin yüzde 75'ini yönettiklerini ifade etti. Özak, ''Biz halka hizmeti, hakka hizmet olarak bilen bir partinin mensuplarıyız'' dedi. Çok önemli o

Özak:Trabzon'un 5 yılı kayıp

Bakan Özak, Trabzon'da Ak Parti'nin düzenlediği aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, parti olarak ülkenin yüzde 75'ini yönettiklerini ifade etti.

Özak, ''Biz halka hizmeti, hakka hizmet olarak bilen bir partinin mensuplarıyız'' dedi.

Çok önemli olan yerel yönetimlerin bir ilin geleceğini belirlediğini ifade eden Bakan Özak, ''CHP zihniyeti Trabzon'da iktidar olmamalı. Diğer illerde yapılan icraatlar Trabzon'dan çok daha fazla. Denizli'ye Manisa'ya bak, bir de Trabzon'a bak. Trabzon'da gerçekten 5 yıl kayıp'' diye konuştu.

Özak, Trabzon'da belediyenin öğrencilere 5 yılda verdiği 60 bin TL bursun çok az olduğunu, kendilerinin 2 bin 500 öğrenciye burs vereceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

''Trabzon Belediye Başkanı, bu kadar kişiye burs veremiyorsa orada oturmasın. Belediye başkan adayımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iyi ve kararlı bir yöneticidir. Bu gerçekten bir şans, Trabzonluların belediye başkanı olmaya geldi. Türkiye'de parti olarak en iyi çalışan parti biziz. Buna rağmen daha da iyi çalışmalıyız. Allah hayırsız işe imza atmayı bize nasip etmesin. Bu da seçimi kazanmak, iktidar olmakla olur.''

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu ise belediye başkanlığına, Trabzon'a layık olmak için aday olduğunu söyledi.

Toplantı, yerel seçimlerde AK Parti'den merkez ilçe belediye meclis üyeliğine aday olan 28 kişi ile il genel meclis üyeliğine aday olan 7 partilinin tanıtılması ve birlikte fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜMRÜKÇÜOĞLU: “BU İŞ BİR VİZYON VE MİSYON İŞİDİR”

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 5 yıl sonra çehresi değişmiş bir Trabzon vaat etti. Belediye Başkanı Canalioğlu'nu 'ufuksuz' olarak tanımlayan Gümrükçüoğlu, “Eğer Trabzon Belediyesi çalışmış olsaydı, ortada hizmetleri olurdu. Ama yok. Bu iş bir vizyon ve misyon meselesidir. Önümüzdeki seçimde sadece Belediye Başkanı seçmeyeceğiz, aynı zamanda Trabzon'un geleceğini oylayacağız. Ya Trabzon'un gelecek 50 yılını kurtaracağız ya da şehrin önü kapanacaktır” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisi üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği için aday olanlar sahneye çıkarak gövde gösterisi yaptı.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset