Özak: Trabzon'un hizmetkarıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek verdi. Gümrükçüoğlu ile birlikte Kemerkaya mahallesindeki seçim çalışmalarına katılan Bakan Öz

Özak: Trabzon'un hizmetkarıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek verdi.

Gümrükçüoğlu ile birlikte Kemerkaya mahallesindeki seçim çalışmalarına katılan Bakan Özak, yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlara yapılacak çalışmaları anlattı, Gümrükçüoğlu'na destek istedi. Trabzon'a en güzel hizmetleri yapabilmek için yola çıktıklarını belirten Bakan Özak, “Bizler AK parti olarak seçimden seçime değil, gelecek nesilleri düşünerek çalışıyoruz. Türkiye'nin her noktasında olduğu gibi Trabzon'a da hizmet ettik, etmeye devam ediyoruz. Trabzon her şeyin en iyisine layıktır. Belediye Başkan adayımız Orhan kardeşimizle sokağa çıktık. Vatandaşımızla tanışıyoruz, eleştirileri alıyoruz, takdirleri alıyoruz, yapacaklarımızı anlatıyoruz. Biz Trabzon'un hizmetindeyiz, hizmetkarıyız. Trabzon'un her noktasına gideceğiz, her eve ulaşacağız. Her seçmene hem seçimden önce hem de seçimden sonra uğrayacağız. Bu şehrin her metrekaresine hizmet edeceğiz” dedi.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise seçim çalışmalarını sürdürdüğünü ve vatandaşlardan büyük bir ilgi gördüğünü söyledi. Trabzonluların sorunlarını dinlediklerini ve bunlara çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, tek hedeflerinin daha güzel ve yaşanabilir bir Trabzon olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler