Özak Oyunu Kullandı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, oyunu eşi Verta Özak ile birlikte Hızırbey Mahallesi'ndeki Kaledibi İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Özak Oyunu Kullandı

Oy kullanmak için okula eşiyle gelen Özak, sırasını beklerken oldukça moralli olduğu gözlendi. Bakan Özak, bir ara sırasını bekleyen vatandaşlara verirken, espri yapmaktan geri kalmadı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Özak, AK Parti'ye muhalif partilerin yalan ve iftira ile siyaset yaptığını iddia ederek "Yalan ve iftira ile bir takım belgelerle propaganda yapılmaya çalışıldı. Bütün bunlara rağmen başbakanımız ne dedi; 'Ben hakkımı helal ediyorum' Şimdi biz de seçimden
çıkacak sonuca göre vatandaş ne istemişse o doğrultuda çalışmamıza devam edeceğiz. Halkımıza doğruları söylemeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'yi bekleyen çok önemli sorunlar bulunduğunu ifade eden Özak şöyle konuştu: "Önümüzde bir iktidar hükümet süreci var, bir Cumhurbaşkanlığı süreci var. Türkiye'yi bekleyen önemli sorunlar var. İnşallah tek başına iktidarla bu işleri çözeceğiz. Çünkü bizim büyük bir tecrübemiz var. Dünya bize güveniyor, Türkiye bize güveniyor."


Bakan Özak, daha sonra seçim görevlileri ile tek tek tokalaşarak eşiyle birlikte okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset