Özak: KTÜ artık kabına sığmıyor

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) Trabzon'a ve bölgeye çok önemli katkılar yaptığını, yapmaya da devam edeceğini belirtti. Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, KTÜ'nün 56. kuruluş yıldönümü nedeniyle Prof. Dr. Osman Turan

Özak: KTÜ artık kabına sığmıyor

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) Trabzon'a ve bölgeye çok önemli katkılar yaptığını, yapmaya da devam edeceğini belirtti.

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, KTÜ'nün 56. kuruluş yıldönümü nedeniyle Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Bakan Özak, KTÜ'nün kuruluş hikayesinin ve bugünlere gelişinin bir başarı hikayesi olduğunu söyledi. Özak, Türkiye'nin ve dünyanın bir çok yerinde çok başarılı olmuş KTÜ mezunları bulunduğunu vurgulayarak, ''Artık üniversitemiz kabına sığmıyor. Çok başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor.

KTÜ'ye hizmet etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Çünkü KTÜ, Trabzon'a ve bölgeye çok önemli katkılar yapmıştır, yapmaya da devam edecektir. Gençliğe yatırım geleceğe yatırım demektir. Hükümet olarak, gençliğe çok büyük önem veriyoruz'' dedi.

Bakan Özak, Trabzon'un artık bir spor merkezi olduğunu da vurgulayarak, ''Trabzon'da son yıllarda Türkiye'nin en önemli spor tesisleri yapıldı. Bu tesislerle Trabzon, gerek Türkiye içinden gerekse yurt dışından gelecek sporcular için bir merkez olacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset