Özak, ilçe adaylarını açıkladı

Törene, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur, Cevdet Erdöl ve Asım Akyan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammed Balta, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, AK Parti'nin Trabzon Belediyesi başkan adayı O

Özak, ilçe adaylarını açıkladı

Törene, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur, Cevdet Erdöl ve Asım Akyan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammed Balta, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, AK Parti'nin Trabzon Belediyesi başkan adayı Orhan Gümrükçüoğlu ve AK Parti'nin Maçka Belediyesi başkan adayı İbrahim Keskin de katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan ve tüm adaylara başarılar dileyen Faruk Nafiz Özak, Akçaabat ve Düzköy'ün geleceğini planlayacak tüm isimlerle birarada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Tüm adayların tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildiği tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Akçaabat merkezde Şefik Türkmen'i aday gösteren AK Parti'nin, Akçaabat'ın beldelerinde seçime gireceği adaylar şunlar:

Adacık: Ayhan Sevim, Akçakale: Emre Akgün, Akçaköy: Sultan Memiş, Akpınar: Salih Bıyıklı, Darıca: Muhammet Altınel, Derecik: Ali Ulusoy, Doğanköy: Kazım Atmaca, Dörtyol: Cevat Birinci, Işıklar: Hasan Tahsin Öztürk, Kavaklı: Mahmut Cihan, Mersin: Hasan Ali Çanakçı, Söğütlü: Ömer Katırcıoğlu, Şinik: Ahmet Marufoğlu, Yıldızlı: Yahya Tarakçı.

Düzköy merkezde ise Salih Bakal, Aykut beldesinde Muhammed Topaloğlu, Çalköy beldesinde Mehmet Tayar ve Çayırbağı beldesinde Hilmi Köroğlu aday oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset