Özak, haber61'e konuştu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kendini tanıttığında kalitesinin belli olacağını ifade etti. Özak, “Gerek akademik kariyeri ile bilgisiyle hepimizin desteklediği, başbakanımızın da desteklediği bir arkadaşımız. Trabzon

Özak, haber61'e konuştu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kendini tanıttığında kalitesinin belli olacağını ifade etti. Özak, “Gerek akademik kariyeri ile bilgisiyle hepimizin desteklediği, başbakanımızın da desteklediği bir arkadaşımız. Trabzon'un yetiştirdiği bir kardeşimiz. 2 tane üniversite bitirmiş. 250 bin personeli yönetmiş. Şunu da söyleyeyim Sağlık Bakanı Recep Akdağ hiç memnun değil, Gümrükçüoğlu'nun ayrıldığından. Çok zor günlerde çok başarılı işlere imza atan bir kardeşimiz. Trabzon'da bir yarış olacak. Biz bu yarışı seviyeli bir şekilde yapacağız.

 

Trabzon'da diğer partilerin de adayları belli oldu. Onlara da başarı diliyoruz. Önemli olan Trabzon'a hizmet etmektir. Trabzon'da güzel projeler açıklayacağız, anlatacağız.

Kızılcahamam'da kim olabilir diye düşündüğümüz de, bürokratlardan Orhan Bey, öne çıktı. İnşallah kendisini bu 70 gün içinde tanımayanlara tanıtacak. Tanıttığı zaman da kalitesi ortaya çıkacak. Trabzon'u almaya çalışacağız” dedi.

 

Akçaabat'ta yaşanan karışıklık hakkında ise Bakan Özak şu açıklamayı yaptı, “Mahmut Ustaoğlu aday olarak tanıtılmış. Biz bir toplantı yapmıştık. O toplantı da Mustafa Cumur yoktu. Trabzon'daydı. Toplantı sonrası Mustafa Beyle bir toplantı yapacaktık. O akşam da Başbakanımız bizi çağırdı. Tabi aday olarak söylenmiş. Ama adayın biraz daha tartışılması, biraz daha irdelenmesi ve sorulması istendi. Aynı şey Çaykara için de oldu.

Başbakan Erdoğan, Sürmene için Mustafa Ataç beye talimat verildi ki sen kendi yönteminle bunu belirle. Fikri Usta'nın olduğunu ben bugün öğrendim. Düzköy'de var iki arkadaşımız. Birisi olacak. Tek adayımız Beşikdüzü'nde vardı. Onu da biraz bekleyelim dedik.

Akçaabat teşkilatı çok başarılı bir teşkilat. Bu tip şeyler aşılır.

 

Şefik Türkmen, artık bizim adayımız değil. Şefik Türkmen ANAVATAN Partisi'nin adayıdır. İyi bir arkadaşımızdır. O da hep konuşuluyor. Bana hep şöyle talepler gelir, 'kabiliyetli kapasiteli arkadaşları partiye kazandır' talebi. Onun için böyle bir girişim olabilir. Ama bu dönemde inşallah alacağız Akçaabat'ı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset