Özak: Bu sonucu bekliyordum

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu.Trabzon Belediye binasında beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekilliğine seçilen Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevz

Özak: Bu sonucu bekliyordum

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon Belediye binasında beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekilliğine seçilen Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile katılan Faruk Nafiz Özak, önemli açıklamalarda bulundu.

Faruk Özak, "250 bini aşacağımızı biliyordum kesinlikle bu rakamı bekliyordum arkadaşlar. 5-1 diyemedim. ancak 300 bin alırsak demiştim ama oyumuzun artacağını bekliyordum" dedi.

Özak, Trabzonspor ile ilgili spekülasyonlar için, "Eğer dağarcağınızda bir üretim yoksa gençleri istismar etmek için girişimlerle ortaya çıkarsınız. Ama sonuçta da böyle olur işte" diye konuştu. "Bu gece belkide uyuyamayacağız bacaklarımız titreyecek çünkü çok büyük bir sorumluluğumuz var" diyen Bakan Özak, "Trabzon için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu millet cefakar, vefakardır. Bu başarının tek mimarı yok. Bu başarının çok mimarı var. Trabzon'daki teşkilat mensuplarımıza milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen partililerimize ve tüm Trabzon halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca, 2.5 yıllık görev süresince önemli projeleri, şehre kazandıran seçim sürecinde üstün bir gayret gösteren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da çok teşekkür ediyorum.

Biz seçimlerden böyle bir sonuç aldığımız için mutluyuz ve gururluyuz. Ancak, ayaklarımız yere basıyor. Vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözleri ve daha fazlasını yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu noktada diğer partilerden seçilen milletvekili arkadaşlarımızdan da Trabzon'a katkı koyacak projeler bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset