Özak başarının sırrını anlattı

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, 12 Haziran milletvekili seçim çalışmalarında kendisine destek veren partililere teşekkür etti.Özak, beraberinde İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon'un Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, ilçelerini dol

Özak başarının sırrını anlattı

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, 12 Haziran milletvekili seçim çalışmalarında kendisine destek veren partililere teşekkür etti.

Özak, beraberinde İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon'un Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, ilçelerini dolaşarak 12 Haziran seçim çalışmalarında emeği geçen parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Enver İskender ve partililerle bir süre sohbet eden Bakan Özak, "Demokrasi gereği çok anlamlı bir seçim yaptık, iyi ki demokrasi var demiştik. Bugün Libya'nın şeklini görüyoruz varlık içinde darlık çekiyorlar. Bir aylık yiyecekleri kaldığı söyleniyor. Çok enteresan bir durum. Onun için Türkiye demokratik laik sosyal hukuk devleti anlayışı ile tüm coğrafyaya tüm mağdur milletlere örnek oluyor. İnşallah bu demokrasiyi çağdaş evrensel değerleri oturturuz.

Aslında yol yapmak su getirmek işte elektriği barajları üretmek tesisler yapmak, hastaneler yapmak, okul yapmak önemli ama esas demokrasiyi ayakta tutabilmek ve çağdaş demokrasiyi yaşatabilmek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset