Özak: Ancak çamur atıyorlar

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve beraberinde AK Parti Trabzon İl başkanı Dr. Adnan Günnar, Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Yenimahalle’de AK Parti seçim irtibat bürosuna katı

Özak: Ancak çamur atıyorlar

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve beraberinde AK Parti Trabzon İl başkanı Dr. Adnan Günnar, Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Yenimahalle’de AK Parti seçim irtibat bürosuna katıldı.

 

Yenimahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Günnar, 6. Mahalle toplantısı ve seçim bürosunun açılışını yaptıklarını belirterek, partiye katılımın her geçen gün arttığını söyledi.

 

Günnar, çocukluğunun Yenimahalle’de geçtiği için Yenimahalle’nin kendisi için öneminin büyük olduğunu belirterek, “Yenimahalle halkı Trabzon’un en yerleşlik halklarından bir tanesidir. Özü sözü birdir. Buradaki insanlar doğruyu hissettiğinide açık yüreklilikle bende ordayım diyebilecek insanlardır. O yüzden bu sefer yüksek oy oranıyla AK Parti’yi destekleyeceklerse buradaki en büyük pay Yenimahalle teşkilatınındır. O yüzden kapı kapı dolaşıp ev ev içeri girip AK Parti’nin yaptığı icraatları anlatalım. Yeni nesil 8 sene öncesini bilmiyor. Ülkenin içindeki buhranı bilmiyor” dedi.

Özak, muhalefet partilerini eleştirerek, “Muhalef ne diyor, CHP’nin söylediği nelerdir, diğer partiler neler söylüyor, iktidara geldiği süreler içerisinde taş üstüne taş koymayan aynı yaban arısı gibi kendisinden önce gelen iktidarların yaptığı birikimleri, hizmetleri tüketen siyasi olgu şimdi çıkıp iktidara gelemeyeceği için bol kesen atıyor. Olmayacak vaatlerde bulunuyor. Yapılanları kötülüyor, yapılacaklara ise çamur atıyor” diye konuştu.

Yenimahalle teşkilat başkanı Ufuk Yılmaz’da Bakan Özak’a Yenimahalle’nin oylarını artırmak için kapı kapı dolaşarak çalışma sözü verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler