Oyman: 100 yıldır aynı inanç ve umutla...

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman'dan mesaj

Oyman: 100 yıldır aynı inanç ve umutla...

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Oyman mesajında şu ifadeleri kullandı;

Vatan topraklarımız için dönüm noktası olan milli egemenliğin aziz milletimizin yüreğinde doğduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutluyoruz. Her ne olumsuz koşullarla karşılaşılsa dahi milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü için verilen kurtuluş mücadelesi hepimiz için büyük bir inanç ve umut kaynağıdır. 100 yıldır aynı inanç ve umutla birlikte egemenliğimizi nesiller boyu aktararak sevgiyle besleyecek ve onurla yaşatacağız. Egemenlik ışığını aydınlatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Ve sevgili çocuklarımız, salgın sebebiyle sizlere armağan edilen bayramı bu yıl coşkuyla kutlayamadığımızı düşünmeyin. Bugünün önemini bilmek, sizlere aktarılan bu değere sahip çıkmak içinde bulunduğumuz mekan içerisinde dahi yüzyıllarca sürecek coşkuyu taşıyacaktır. Sizler yarının gençleri ve ülkeyi savunan umutlar olduğunuzu unutmayın. Sizlerle daha büyük işler başaracağız. Hep mutlu kalın.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset