Oylarınız geleceğin mihenk taşıdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Safiye Seymenoğlu, 1 ve 2 Nolu  Beşirli Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek seçim öncesi esnafın ve halkın desteğini istedi. Esnafı tek tek ziyaret ederek ustalık dönemi için destek isteyen Seymenoğlu, "AK Parti iktidar

Oylarınız geleceğin mihenk taşıdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Safiye Seymenoğlu, 1 ve 2 Nolu  Beşirli Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek seçim öncesi esnafın ve halkın desteğini istedi.

Esnafı tek tek ziyaret ederek ustalık dönemi için destek isteyen Seymenoğlu, "AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler ortada. Eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, tarıma kadar birçok alanda hizmetler sunulmuştur. Türkiye AK Parti iktidarı döneminde büyümeye ve kalkınmaya başlamıştır. Bu büyüme ve kalkınma hamlesi, yeni dönemde de devam edecektir. 2023'te artık Türkiye birçok alanda gelişmiş bir ülke olacaktır. BU hedeflere ulaşabilmemiz, ancak vatandaşlarımızın destekleri ile mümkün olacaktır. AK Parti'ye verilecek her oy, bu ülkenin aydınlık geleceğine giden yolda mihenk taşı olacaktır" dedi. Seymenoğlu’na merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Birgül Yılmaz eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset