Oy kullanmaya geliyorlardı...

Giresun'un Görele ilçesinde yanan yolcu otobüsü içerisinde hayatını kaybeden Mehmet Ziya Topçu (86) ve eşi Fatma Saniha Topçu (80) İstanbul'da toprağa verildi. Yaşlı çiftin, oy kullanmak üzere Trabzon'a gitmek üzere yola çıktığı belirlendi. 60 yıldır aynı

Oy kullanmaya geliyorlardı...

Giresun'un Görele ilçesinde yanan yolcu otobüsü içerisinde hayatını kaybeden Mehmet Ziya Topçu (86) ve eşi Fatma Saniha Topçu (80) İstanbul'da toprağa verildi. Yaşlı çiftin, oy kullanmak üzere Trabzon'a gitmek üzere yola çıktığı belirlendi.

60 yıldır aynı yastığa baş koyan Mehmet Ziya Topçu ve eşi Fatma Saniha Topçu, geçtiğimiz gün Giresun'un Görele ilçesinde meydana gelen feci kazada yanarak hayatını kaybetmişti. Topçu çiftinin, oy kullanmak üzere Trabzon'a gitmek üzere yola çıktığı belirlendi. Otopsi işleminin tamamlanmasının ardından İstanbul'a getirilen cenazeler için Sarıyer Rumeli Kavağı Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 60 yıllık evli olan çiftin iki oğlunun da beyin tümöründen hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Sevenleri, yaşlı çiftin ardından gözyaşı döktü.

Ahmet Topçu, babası ve annesinin oy kullanmak için Trabzon'a doğru yola çıktıklarını belirterek, "İki ay Trabzon'da kalıp geleceklerdi. Böyle bir olay yaşandı" dedi.

Cenazeler, kılınan namazın ardından omuzlar üzerinde camiden çıkarılarak Rumeli Kavağı Mezarlığı'da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset