Osman Nuri Ekim: "Oylarınızla yönetimimizi güçlendirin…"

“Akçaabat Ak Parti’yle kazanacak!”

Osman Nuri Ekim: "Oylarınızla yönetimimizi güçlendirin…"

Seçim propaganda çalışması süresince Akçaabat’ta adım atılmadık yerleşim merkezi bırakmayan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, ilçenin 73 mahallesinin tamamını ziyaret etti.

MHP-AK PARTİ MİSYONU KAZANACAK

Parti sloganı olan “Tevazu, Samimiyet ve Gayret” noktasında ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Adayı Ekim ile CUMHUR İTTİFAKI mensupları, çabalarının karşılığını gittikleri her yerde halktan aldıkları olumlu geri dönüşlerle bulduklarını ifade ederken Akçaabat seçmeninin 31 Mart günü “gerçek milli duruşu süzgecinden geçirerek” kararını vereceğini, MHP ve AK PARTİ’nin temsil ettiği misyonun seçmenin tercihi olarak sandığa yansıyacağını savundu.

Osman Nuri Ekim:

UNUTULMAZ ANLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak ismini açıkladığı anın kendisi için unutulmaz olduğunu ifade eden bir açıklama yayınlayan CUMHUR İTTİFAKI AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, halkla iç içe bir seçim çalışma dönemi geçirdiğini, hayatının en unutulmaz anılarına sahip olarak nihayete eren bu yoğun sürecin kendisine çok şeyler kattığını söyledi.

İNSAN MERKEZLİ YÖNETİM

Akçaabat halkının sorunlarını birebir müşahede etme fırsatını, seçmenin kendisine yetki verdiği andan itibaren kısa aralıklı, programlı, yerinde halk günlerine dönüştüreceğini; insana hizmeti önceleyen yönetim anlayışından asla taviz vermeyeceğini dile getiren Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, açıklamalarında şu görüşlere yer verdi:

Osman Nuri Ekim:

BAŞLIKLAR ARKASINA SAKLANMIYORUZ

“Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat Belediyeleri Çevre ve İmar Komisyonlarında görev yaptım. Şehrimizin sorunlarını bilen bir kardeşinizim. İçerisinde yer aldığım projelerin devamının yanı sıra geleceğe imza olacak vizyon projelerimizi de gayretli bir çalışmanın neticesinde halkımızın önüne getirdik. Akçaabat halkı samimiyetimize, başaracağımıza güveniyor. Güven, idari düzeyde son derece önemlidir. Bizim hâlihazırdaki güven duygusuna halel getirmeye asla niyetimiz yok. Onun için çok çalıştık ve üreterek halkımızın karşısına çıktık. Yaptıklarımız, öncü olduklarımız ortadayken yapacaklarımızı da açık bir dille ifade ettik. Biz başlıklar arkasına saklanmıyoruz. Şeffaf yönetim iddiamızı projelerimizi halkımızla paylaşım noktasında en küçük detaya inerek ortaya koymasını bildik.”

Osman Nuri Ekim:

BELEDİYECİLİK CİDDİ İŞTİR

CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Adayı Ekim, Akçaabat seçmeninin son derece bilinçli olduğunu ve aradaki farkı çok iyi görebildiğini belirttiği açıklamalarında, “İçi dışı bir olmayan yöneticilerin şehirlere katacakları bir şey olamaz. Şehre dokunmak isteyen, geleceğine uzanmak isteyen, insanına hizmeti ödev bilenler daha yolun başında özet geçmezler. Biz Belediyeciliği şehirlerin olmazsa olmazı kabul ediyoruz ve ciddiye alıyoruz. Türkiye’nin geleceğinin, yetişmiş insan ve gelişmiş şehirlerin varlığıyla şekilleneceğini biliyoruz. İnsanı ve şehirleri önemsiyoruz.” görüşüne yer verdi.

Osman Nuri Ekim:

OYLARINIZLA GÜÇLÜ YÖNETİM

Akçaabat’ın hayatında her zaman önde ve öncelikli yere sahip olduğuna vurgu yaparak açıklamalarına devam eden Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ı Türkiye’de birçok özelliğiyle anılacak gözde bir yerleşim merkezine yükseltme çalışmalarına devam öncelikli görevimiz olacaktır. İstikrar Akçaabat’ımızda hız kesmeden devam edecektir, bu böyle biline! Akçaabat halkından, seçmenimizden hız kesmeden istikrarın devamı için oylarını talep ediyorum. Oylarınızla yönetimimizi güçlendirin, Akçaabat’ımızın bu seçimden güçlü çıkmasını hep birlikte sağlayalım, Akçaabat halkıyla birlikte kazanalım istiyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler