Osman Kaya adaylığını açıkladı

OSMAN KAYA AKP'DEN ADAYAK Parti Trabzon İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Muhammet Balta ile birlikte katılan Osman Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'nde kazandığı belediyecilik tecrübesini Trabzon halkının hiz

Osman Kaya adaylığını açıkladı


OSMAN KAYA AKP'DEN ADAY

AK Parti Trabzon İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Muhammet Balta ile birlikte katılan Osman Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'nde kazandığı belediyecilik tecrübesini Trabzon halkının hizmetine sunmak için aday adayı olduğunu söyledi. Kesin aday olup seçilmesi durumunda Trabzon'u daha medeni bir şehir yapmak istediğini belirten Kaya, "Trabzon'da partimizi daha ileriye götüreceğiz ve Trabzon Belediyesini kazanacağız. Bütün aday adaylarının bu işe layık olduğuna inanıyorum. Süreç bitince bütün aday adaylarının kesin adayın etrafında tek vücut olarak kenetlenecektir. Ben kendi adıma söz veriyorum" dedi.

ŞİMDİDEN SÖZ VERDİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ise Kaya'nın başvurusuyla aday adayı sayısının 3'e yükseldiğini belirterek bunun kendileri için sevindirici olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

"İnşallah kesin adayımız açıklandığında Yerel Seçimler renklenecek ve projelerimizle birlikte 29 Mart'ta milletimizi yerelde de iktidarla buluşturacağız. Diğer aday adayları da kesin adayımızın etrafında kenetlenecektir."

Konuşmaların ardından Kaya, aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta'ya teslim etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset