Osman Baydemir'e İnceleme

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir hakkında inceleme başlattı. Emniyet ses ve görüntü kasetlerini incelemeye aldı.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bu amaçla, Baydemir'in konuşma bant ve görüntülerini incelemeye aldı

Osman Baydemir'e İnceleme

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir hakkında inceleme başlattı. Emniyet ses ve görüntü kasetlerini incelemeye aldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bu amaçla, Baydemir'in konuşma bant ve görüntülerini incelemeye aldı. Yapılacak incelemenin sonucuna göre Baydemir hakkında soruşturma açılıpaçılmayacağına karar verilecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı “Başbakan ve bakanlar Diyarbakır için negatif ayrımcılık yapıyor, hem de ileri- geri konuşuyorlar. Diyarbakır'a karşı açıkça savaş ilan ediyorlarsa 'hodri meydan' diyorum. Biz burdayız. Savaştan kaçmayız. Başbakan en sevdiği ve en güvendiği adayını burada Belediye başkan adayı olarak göstersin. Diyarbakır bir kaledir. Bugüne kadar bir çok kişi düşürmek istedi ama düşmeyecektir” diye konuşmuştu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset