"Onlar boş biz proje konuşuyoruz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları, Akçaabat İlçe Teşkilatı ile buluştu. Toplantıda konuşan Devlet Bakanı Faruk Özak, muhalefeti eleştirerek, “Biz proje konuşuyoruz, onlar ise boş konuşuyor” dedi.Akçaabat’ta düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Trab

"Onlar boş biz proje konuşuyoruz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları, Akçaabat İlçe Teşkilatı ile buluştu. Toplantıda konuşan Devlet Bakanı Faruk Özak, muhalefeti eleştirerek, “Biz proje konuşuyoruz, onlar ise boş konuşuyor” dedi.

Akçaabat’ta düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Faruk Özak, Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve AK Parti teşkilat mensupları katıldı.

Toplantı AK Parti’nin 8,5 yıllık iktidarında Trabzon’da gerçekleştirilen yatırımların anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Programda konuşan Devlet Bakanı Faruk Özak, muhalefet partilerini eleştirdi. Muhalefetin Trabzon için proje ortaya koyamadığını dile getiren Özak, “Biz kimseye iftira atmadık. Kişiler hakkında konuşmadık, olayları konuşmadık. Biz fikir ve projeleri konuştuk, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. AK Parti’nin özelliği budur. Biz proje konuşuyoruz, onlar ise boş konuşuyorlar” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzonspor’a verdiği desteği anlatan Özak, “Bizi eleştirenlere sormak lazım, siz bugüne kadar Trabzon’a hangi çiviyi çaktınız, Trabzonspor için ne yaptınız. Bizler ne mi yaptık. Trabzonspor kulübü başkanı iken Sayın Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Yanına gittim. Kartal’da bir tesis aldık ve orasının benzin istasyonu olarak ruhsatını bize Başkanımız verdi. Trabzonspor’a çok büyük gelir sağladık. İkincisi Başbakanımız 4 kez Trabzonspor’u ziyaret etti. Hiçbir kulübü bu kadar ziyaret etmedi. Sayın Erdoğan Bayraktar, ben ve Başkan Şener ile birlikte Başbakanımızı ziyaret ettik. Başbakanımıza Akyazı’ya 40 bin kişilik stat yaptığımızı anlattık. ‘Akyazı’da Trabzonspor’a tesisler yapın, müze yapın’ dedi.  ‘Trabzonspor’un idari bölümü de orada olsun, konferans salonu ve otel de olsun’ dedi. Bizzat Sayın Başbakanımız talimat verdi” diye konuştu.

Özak, konuşmasını şöyle tamamladı: “Trabzonspor için son 10 yılda ne yaptınız? Varsa projeniz gelin Trabzonspor’a katkıda bulunun. Trabzonspor Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayabilmesi için Avni Aker’in onarılması, VIP tribünü ve park yeri yapılması lazım. Bunlar için eski para ile 6 trilyon gerekiyor. Başbakan ‘yollayın Faruk’ dedi. Bugün ise 1.5 milyonu geldi, kalanı da 1 ay içinde gelecek. MHP’li arkadaşımızın bakanlığı döneminde Trabzonspor düşme potasındaydı”

BAYRAKTAR: TRABZON’A YATIRIM GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar ise, AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin borç batağından kurtulduğunu belirtti. Bayraktar, “Türkiye’de yatırım iklimi oluşmuştur. Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine çok büyük katkı sağlandı. Yıllarca fakir fukaraya ilgisiz kalan devlet imajı yıkıldı. Halkın hizmetinde olan bir devlet halkın yanında olan bir devlet, halk için olan bir devlet var. Vatandaş eksenli bir Anayasa mutlaka yapılacaktır. Önümüzdeki dönemde Türkiye büyüyecek ve kalkınacaktır” diye konuştu.

Trabzon şehrinin Türkiye’nin önemli bir noktasında bulunduğunu ifade eden Bayraktar, “Biz Trabzonlular olarak Türkiye’nin çimentosuyuz. Trabzon vilayeti de Türkiye’nin amiral gemisidir. Türkiye kalkınırken, gelişirken, bu kalkınmaya Trabzon’dan çok daha güçlü bir destek vermeliyiz. Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesinden Trabzon çok daha büyük pay almak durumundadır. Trabzon’a çok ciddi istihdam ve yatırımlar getirmek için başta Bakanımız olmak üzere milletvekillerimiz ile çalışıyoruz. Trabzon bir büyükşehir bir bütün şehir marka şehir olmak durumundadır” dedi.

BIYIKLIOĞLU: TÜRKİYE HORTUMCULARIN ELİNDEN KURTULDU

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aydın Bıyıklıoğlu da, yaptığı konuşmada koalisyonlar döneminde devletin memur maaşlarını dahi ödeyemediğini belirterek, “AK Parti iktidarıyla bu sorun aşıldı. 8,5 yılda AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetleri vatandaşımıza anlatabilme başarısı gösterebilirsek, Türkiye genelinde yüzde 80 oy alırız. Muhalefetin ne projesi, ne de düşüncesi var. AK Parti iktidarı ülkemizi hortumcuların elinden kurtarmıştır. Muhalefet hiç umutlanmasın 20 sene daha iktidar olamazlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset