Önder Değirmenci vekil gibi

Aday adaylığı sürecini çeşitli ziyaretlerle sürdüren Değirmenci,her gittiği yerde milletveikili gibi karşılanmasının yanısıra vatandaşlar Değirmenci vekilmiş gibi isteklerini sıralıyor. Son olarak Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Akpınar Beldesi ziyaret

Önder Değirmenci vekil gibi

Aday adaylığı sürecini çeşitli ziyaretlerle sürdüren Değirmenci,her gittiği yerde milletveikili gibi karşılanmasının yanısıra vatandaşlar Değirmenci vekilmiş gibi isteklerini sıralıyor. Son olarak Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Akpınar Beldesi ziyaretlerini gerçekleştiren Değirmenci, 2 kişiye iş sağlayarak, seçimden sonra 7 kişiye daha iş sözü verdi. MHP'nin iktidara gelmesiyle birlikte de o bölgede geniş istihdam sağlayacağını belirten Değirmenci, yaşam standartlarını yukarıya çıkaracağız, dedi.

Vatandaş tarafından adeta vekil gibi karşılanan Önder Değirmenci, burada vatandaşa projelerini anlattı.
Milletvekili seçilmesi haline kötü gidişe dur diyeceklerini söyleyen
Değirmenci, Türkiye’nin AKP tarafından iyi yönetilmediğinin altını çizdi. Değirmenci, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da meydana gelen olayların BOP’un hayata geçirilmesi için bilinçli olarak tertiplendiğini kaydederek, “İslam ülkelerinde dökülen kan ve gözyaşından BOP’un eş başkanları mutlu mudurlar?” dedi.
İktidar olmaları halinde Ankara merkezli milli politikalarla ve milletle tüm gerçekleri samimi olarak paylaşacaklarını söyleyen MHP
Trabzon Milletvekili Aday Adayı Önder Değirmenci, özellikle dış politikada ortak akılla, ortak tavırlar koyacaklarını ifade etti.

İŞ SAĞLADI

Değirmenci Akpınar ve Dörtyol Beldelerindeki tüm kahvehaneleri ziyaret ederek, projelerini tanıttı. Burada bir toplantı düzenleyen Değirmenci'ye hükümetin kimi yetkililerin geldiği ancak, sözlerinde durmadığını belirten vatandaşlara Değirmenci, ben Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir ferdiyim, partime yakışır bir biçimde davranırım ve verdiğimiz tüm sözleri tutarız, dedi. Değirmenci o bölgeden kendi iş sahasında 2 kişiye işe alırken, 7 kişiye de seçim sonrası için söz verdi.

ÜLKEDE SORUN HAT SAFHADA

Devletin ekonomisinin hat safhada olduğunu belirten Değirmenci, "Hani devletin ekonomisi çok iyiydi, neden buraya hizmet gelmiyor?" sorusunu yetkililere sordu. İşsizliğe çözüm üreteğini de sözlerine ekleyen Değirmenci, "Halkımızın çoğunun geçim kaynağı tarım ve hayvancılık ve bu sektör adeta bitme noktasına geldi." sözlerini sarfederek,  "Yaşam standartlarını yukarıya çıkaracağız ve bunun için 12 Haziran akşamına kadar yılmadan çalışacağız." diyerek yapılması gerekeni söyledi.

SAĞLIK GELİŞMEDİ

Akpınar Beldesi'nde kapatılarak, aile hekimliğine devredilen sağlık ocağı konusunda Akpınarlı vatandaşların tepkilerini dinleyen Değirmenci, ülkede sağlığın gelişmediğini kaydetti. Hükümetin kendi yandaşlarına özel hastaneler kurdurarak, sağlığın seviyesini yükseltmiş görünümü verdiğini öne süren Değirmenci, "Burada sağlık ocağı kapatılarak aile hekimliğine devredildi, kaç kişi işsiz kaldı. Doktor haftada iki gün geliyor. Bu mu sağlık gelişmişliği?" şeklinde konuştu.


Değirmenci'nin konuşmasının ardından partililer, kendisine başarı dileklerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset