Önder Değirmenci hizmete aday!

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Değirmenci, hükümetin seçim öncesi devletin gücünü kötüye kullandığını öne sürdü. Değirmenci, Başbakan’ın 250 bin çocuğu giydireceğini açıklamasının seçim yatırımı olduğunu savundu.  Arsin’de kalabalık bir partili gr

Önder Değirmenci hizmete aday!

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Değirmenci, hükümetin seçim öncesi devletin gücünü kötüye kullandığını öne sürdü. Değirmenci, Başbakan’ın 250 bin çocuğu giydireceğini açıklamasının seçim yatırımı olduğunu savundu.

 

Arsin’de kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan milletvekili aday adayı Önder Değirmenci, partililerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkede; huzur, refah ve yüksek yaşam standartlarını sağlayacağını belirten bir konuşma yapan Değirmenci, hükümetin seçim öncesi yaptıklarını devletin gücünü kötüye kullanmak olarak değerlendirdi.

 

ÇOCUKLARIMIZ SİYASETE ALET EDİLİYOR

Başbakanın 250 bin çocuğu giydirme projesini seçime hazırlık olarak değerlendiren Değirmenci, “İlköğretimdeki 250 bin çocuk giydirilecekmiş. Bu giydirilecek çocuklar seçim zamanına kadar çıplak geziyordu. Şimdi değişen ne oldu da Sayın Başbakan böyle bir açıklama yaptı?” sorusunu yöneltti. Değirmenci sözlerini şöyle sürdürdü, “Okula giden birinin ihtiyaçları ne zaman karşılanır? Okuldan önce mi, yoksa seçimden önce mi? Buna devletin gücünü kötüye kullanmak denir. Madem bu güç vardı neden önceden kullanılmadı?”

 

ET ENTEGRE TESİSİ GEREKLİ

Bölgede hayvancılığın önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Değirmenci, “Bölgemizde et entegre tesisi neden yok? Erzurum’da var neden ilimizde yok? MHP iktidarıyla birlikte teşvik sağlanacak ve et entegre tesisleri bölgemizde yaygınlaştırılacak. AR-GE birimlerimizin bu konuda çalıştırmalarını sağlayıp tarım ve hayvancılığımızı destekleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

TRABZON’A KAR YAĞMIYOR MU?

Erzurum’da kış turizminin gelişmiş olduğunun altını çizen Değirmenci, “Erzurum’da kar yağıyor da Trabzon’da kar yağmıyor mu? Şu anda Sis Dağı’nda halen daha kar var. Nerde turizm tesislerimiz? Turizme gerekli desteği sağlayıp, Trabzon’u bölgede marka şehir haline getireceğiz.” dedi.

 

LİBYA BENZETMESİ

Dış siyasette de milli duruşun sağlanması gerektiğini kaydeden Değirmenci, Libya’daki durumu anlatarak, Türkiye’yle benzeştirme kurarak, “Libya’nın iç ve dış borcu olmadığı basında açıklandı. Halkımıza buradan sesleniyorum, Libya’nın borcu yokken üzerinde bu kadar oyunlar oynanırken, Türkiye üzerinde neler neler yapılabilir? Büyük Ortadoğu Projesi oyunlarına gelmeyeceğiz. Halkımızı bu konuda uyarıyoruz, uyarmaya da devam edeceğiz. MHP iktidar olduğunda ise bu konuda gerekli hamleleri yapacağız. Bu millet çaresiz değildir, çare Milliyetçi Hareket’tir.” sözlerini sarf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset