Ön seçim olsa iyi kulaç atarım

Trabzonlu Genel Başkan Süleyman Soylu'nun yeniden seçildiği büyük kongrede, Trabzon İl eski Başkanı Süleyman Aydoğdu, GİK'teki yerini korurken eski Yüksek Haysiyet Divanı (YHD) Üyesi ve eski Milletvekili Kemal Cevher de bu kez MKK'da yer aldı. Yıllardır s

Ön seçim olsa iyi kulaç atarım

Trabzonlu Genel Başkan Süleyman Soylu'nun yeniden seçildiği büyük kongrede, Trabzon İl eski Başkanı Süleyman Aydoğdu, GİK'teki yerini korurken eski Yüksek Haysiyet Divanı (YHD) Üyesi ve eski Milletvekili Kemal Cevher de bu kez MKK'da yer aldı.
Yıllardır siyasetin içinde olan Kemal Cevher, bu göreve gelirken önünü kesmek isteyenlerin olduğunu belirterek sitemli ifadeler de kullandı.
“Beni MKYK'ya taşıyan teşkilat değil, Kemal Cevher'in kişiliği ve siyasi geçmişidir” diyen Cevher, birileri “Bu işleri bıraksın” diyordu. Siyasette bir yere gelmek isteyenlerdi bunlar ve bizim ismimizi kullanarak bir yerlere geldiler. Kemal Cevher, kimliğiyle kişiliğiyle ortadadır ve bir yerlere gelmiştir. Bugün Trabzon'da bir ön seçim olsun iyi kulaç atar hedeflerime de varırım” dedi.
DP'nin kongresinin çok heyecanlı geçtiğini ifade eden Kemal Cevher, “Partiye gönül verenler kongrede hazır bulundu. Orada anladık ki DP'nin derin izleri olduğunu görüyoruz. İktidar niteliğinde bir güç var ortada. Süleyman Soylu'nun bu kadar kısa sürede vatandaştan ilgi görmesi çok anlamlı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset