Öğrenciye müjdeyi verdi

Erdoğan, üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi miktarının aylık 260 liraya yükseltildiğini açıkladı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor. Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle;ÖĞRENCİLERE MÜ

Öğrenciye müjdeyi verdi

Erdoğan, üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi miktarının aylık 260 liraya yükseltildiğini açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor. Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle;

ÖĞRENCİLERE MÜJDE
"9 yılda asgari ücreti enflasyona ezdirmedik. Öğrencilerin burs ve kredi oranlarını 1 Ocak'tan itibaren 260 liraya çıkarıyoruz. Lisansüstü yapan öğrencilere verilen kredi miktarı 520 TL’ye yükseltildi. Artışların öğrencilere hayırlı olmasını diliyoruz.

1 milyon 173 bin öğrenciye burs ve kredi veriyoruz. Bu da yüzde 60’lık bir artış demektir. Yurtlardaki ranza sistemini kaldırıyoruz.

VAN
Van'da maalesef 644 kardeşimizi kaybettik. Çadırkenttekiler hızla konteynerlere taşınıyor. Ay sonuna kadar Van'da çadırkent diye bir şey kalmayacak. 2011 bütçesinden artan 2 milyar TL'yi Van için seferber ettik.

ULUDERE
2011'in son günlerinde bizi üzen bir hadise de Uludere'de yaşandı. Şundan hiçkimsenin şüphesi olmasın. En ince ayrıntısına kadar adli ve idari inceleme yapılıyor. Olayla ilgili olarak Şırnak Valiliği idare soruşturma başlattı. Genelkurmay Başkanıma attığı adımlar nedeniyle, medyaya rağmen teşekkür ediyorum.

MEDYA VE CHP
Devlet halkını bombalıyor diyen bir kısım medyanın arkasındaki emelleri de biliyoruz. Kim ki uludere'de 35 Kürt öldürüldü diyorsa, o her türlü insani ve vicdani değeri ayaklarının altına almış demektir. Biz Uludere'de 35 can yitirilmiştir diye olaya bakıyoruz. Uludere'de cenazeleri etnik kimliğe göre tasnif edenler insanlıktan nasibini almamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler