Of'ta genişletilmiş toplantı!

DP Of İlçe Başkanlığı'nda, 12 Haziran seçimlerine hazırlık amacıyla yapılan toplantıya, partinin İl Başkan Vekili Adem Şahintürk ile partinin çeşitli yöneticileri katıldı.Yerel sorunların ele alındığı toplantıda konuşan Şahintürk, DP'nin bir çekirdek oldu

Of'ta genişletilmiş toplantı!

DP Of İlçe Başkanlığı'nda, 12 Haziran seçimlerine hazırlık amacıyla yapılan toplantıya, partinin İl Başkan Vekili Adem Şahintürk ile partinin çeşitli yöneticileri katıldı.

Yerel sorunların ele alındığı toplantıda konuşan Şahintürk, DP'nin bir çekirdek olduğunu ve asla yok olmayacağını belirterek, Oflular'ın partilerine destek vermesini istedi.

DP Of İlçe Başkanı Habib Çakıroğlu da Kıyıcık'taki hastanenin kapatılmasını eleştirerek, ''Şimdi Of Devlet Hastanesi yetmiyor denilerek yeni hastane için yer aranmasına akıl veremiyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler