Of seçim sonuçları / Of Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart seçimlerinde Of seçim sonucu ne oldu, Of’un yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada

Of seçim sonuçları / Of Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirliyor. Bu noktada Of seçim sonuçları ile ilgili detaylar seçim yasaklarının kalkmasının hemen ardından burada olacak.

Of seçim sonucu ne oldu ve Of belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtlarını anında burada öğrenebilirsiniz.

Of Belediyesi’nde şuanda görevli olan başkan ise AK Partili Salim Salih Sarıalioğlu

Of’da kimler aday?

Fatih Hayır – BTP
Güngör Saral – Bağımsız
Hilmi Saral – CHP
Mehmet Sarıalioğlu – SP
Numan Harputoğlu – BBP
Salim Salih Sarıalioğlu – AK Parti

Of Seçim Sonuçlarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz;

CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzon seçim sonucu 2019 / Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu?

Salim Salih Sarıalioğlu kimdir?

Salim Salih Sarıalioğlu kimdir?

1967 yılında Of’ ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Of’ta tamamladı. KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında mezun olan Sarıalioğlu, 1993 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş.’de çalışmaya başladı. 1995 yılında Of Belediyesi’ne geçiş yaptı. Fen İşleri birimindeki 18 yıllık görev süresinin ardından 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Of Belediye Başkanı Adayı oldu. Of Belediye Başkanlığına seçilen Sarıalioğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hilmi Saral kimdir?

Hilmi Saral kimdir?

Hilmi Saral 1956 yılında Trabzon'da doğdu. Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümünden mezun olan Saral, lisans eğitimini 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Saral, 1979 yılında öğretmen olarak göreve başladı.  Hilmi Saral Kars, Eskişehir, Gümüşhane, Yozgat ve Ankara'da çalıştı. 13 yıl görev yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü APK Dairesine uzman olarak atandı ve 2005 yılında emekli oldu. Lise yıllarında CHP Gençlik Kolları aktif üyeliği, Eğitim Enstitüsünde okurken Karadeniz DEV-GENÇ üyeliği ve yöneticiliği yapan Saral, Atatürk'çü Düşünce Derneği'nin ilk üyelerinden biridir.  Trabzon Kurultay Delegesi olan Saral, 2002 yılında CHP'den milletvekili aday adayı, 2007 Genel Seçimleri'nde ise millletvekili adayı oldu.  Saral, evli ve 2 çocuk babasıdır.  Hilmi Saral 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde CHP Trabzon Of Belediye Başkan adayıdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset