O reklamın sırrı ne?

AK Parti'nin Türkiye'nin beraberliğine vurgu yapan 'Aynı' adlı reklam filmi büyük beğeni topladı.Arter Reklam Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Olçak, "Klibin tadı doğallıkta. İnsanlarımız evde, sokakta, hayatın içindeki tarzlarıyla parçayı seslendirdi.

O reklamın sırrı ne?

AK Parti'nin Türkiye'nin beraberliğine vurgu yapan 'Aynı' adlı reklam filmi büyük beğeni topladı.

Arter Reklam Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Olçak, "Klibin tadı doğallıkta. İnsanlarımız evde, sokakta, hayatın içindeki tarzlarıyla parçayı seslendirdi. Bu doğal hallerini filme aktardır. Her bölgeden insanımız yer alıyor. Onlar da bu klipte oynamaktan keyif aldı" dedi.

Olçak şu bilgileri verdi:

"Parçanın söz yazarı Özhan Eren. Seslendirenler çok ünlü olmayan iki arkadaş. Klipte 50 kişi oynuyor. Yarısı gönüllü yarısı reklam ajanslarından. Doğallığın sırrı aralarında ev kadınları ve öğrencilerin de bulunduğu amatör oyuncuların olması. Çekimler 4 gün sürdü. Çok eğlenceliydi."

'BAŞBAKAN ÇOK BEĞENDİ'

"Kendisine fikri paylaştıktan sonra klip biter bitmez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a izlettirdik. Çok beğendi. Hemen sonra zaten yayına soktuk. Herkes çok beğenmiş. Bu klip son reklam filmimiz değil. Bugün Başbakanımızın oynadığı 2023 vizyonun anlattığı reklam filmi yayınlanacak. Seçime bu reklamla gideceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler