O inşaatları kim yaptı çık açıkla!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı projesinin iptali için hukuka başvuran ve projenin durdurulmasına neden olan Mimarlar Odası'na sert cevaplar verdi.Gümrükçüoğlu, Trabzon'un önünün açılmasının gerektiğini belirtirken, Mimarlar

O inşaatları kim yaptı çık açıkla!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı projesinin iptali için hukuka başvuran ve projenin durdurulmasına neden olan Mimarlar Odası'na sert cevaplar verdi.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'un önünün açılmasının gerektiğini belirtirken, Mimarlar Odası'na ithafen, "Bir oda çıkmış çalışmaların yapılmadığını iddia ediyor. Mühendisler delillerle konuşur, oturup hikaye anlatmaz. 250 sayfalık bir rapor hazırlandı. Bunun incelenmesini öneriyorum kendilerine. Aynı arkadaşlar Çukurçayır'da hangi inşaatların yapıldığının açıklamasını yapsınlar. Emsali açıklasınlar. 2,5 emsalle hangi inşaatı yaptığını açıklasınlar. Çukurçayır Belediyesinin karşısındaki inşaatları kim yaptı? Başka yerleri anlatayım mı şehir içinde. Yormasınlar bizi şehrin önünü tıkamasınlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset