Nusret Yılmaz sessiz ve derinden

Nusret Yılmaz Ak Parti’ den milletvekili aday adaylığını en son açıklayan isim. İl dışında olduğu için Çarşamba günü Trabzon’ a dönerek çalışmalarına başladı. İlçelerin düzenlediği toplantılara katılarak yabancısı olmadığı teşkilat mensuplarına niçin aday

Nusret Yılmaz sessiz ve derinden

Nusret Yılmaz Ak Parti’ den milletvekili aday adaylığını en son açıklayan isim. İl dışında olduğu için Çarşamba günü Trabzon’ a dönerek çalışmalarına başladı. İlçelerin düzenlediği toplantılara katılarak yabancısı olmadığı teşkilat mensuplarına niçin aday olduğunu anlattı..

 

Kurucu yönetici olduğu için teşkilatlar tarafından çok sevilen ve tanınan Yılmaz bu süreçte güven tazledi. Yılmaz’ın görmüş olduğu ilgiden hayli memnun olduğu yüzündeki ifadeden belli oluyor.. Donanımı, teşkilatları tanıması, güler yüzü ve hitabet gücü ile partililerin yeniden takdirini topladı.

 

Adaylar arasında çalışmalarına en geç başlayan isim olmasına rağmen, kısa zamanda epey mesafe kat etti. Parti çevrelerinde ki hakim görüş ise Av. Nusret Yılmaz’ ın temayülden alnının akıyla çıkacağı yönünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset