"Numan Bey Yanlış Yaptı"

 HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş'un Başbakan Erdoğan'la görüşmesini değerlendiren HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, "Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım" dedi. HAS Parti Gen

"Numan Bey Yanlış Yaptı"

 

HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş'un Başbakan Erdoğan'la görüşmesini değerlendiren HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, "Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım" dedi.

 

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Konutu'nda bir araya geldi.

 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Kurtulmuş, Başbakan'dan HAS Parti ile AK Parti'nin birleşmesi konusunda teklif aldığını ve parti kurullarının teklifi değerlendireceğini söyledi.

 

Kurtulmuş'un açıklamalarına partisinden ilk tepki İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu'ndan geldi. Bekaroğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım" dedi.

 

Bekaroğlu, yarın 11.00'de Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Binasında Zeki Kılıçaslan'la birlikte basın toplantısı yapıp düşüncelerini açıklayacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler