Nimet Çubukçu'ya teselli koltuğu

Bakanlık koltuğu giden ve TBMM Başkanvekili de seçilmeyen Nimet Çubukçu için teselli koltuğu olarak, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığı bulundu.Milli Eğitim Bakanlığı görevinden alınan ve TBMM Başkanvekili olması beklenirken bu göreve d

Nimet Çubukçu'ya teselli koltuğu

Bakanlık koltuğu giden ve TBMM Başkanvekili de seçilmeyen Nimet Çubukçu için teselli koltuğu olarak, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığı bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı görevinden alınan ve TBMM Başkanvekili olması beklenirken bu göreve de seçilmeyen Nimet Çubukçu için teselli koltuğu bulundu. Çubukçu'nun TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığına getirilebileceği belirtiliyor.

Kabinenin açıklanmasından sonra bakan olamayan milletvekilleri TBMM Başkanlık Divanı ve Komisyon Başkanlıkları için beklentiye girdi. AKP'de TBMM Başkanvekilliklerine Mehmet Sağlam ve Sadık Yakut seçildi. Geçen dönem Mehmet Sağlam'ın başkanlığını yaptığı TBMM Milli Eğitim Komisyonu ise boşaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler