Nimet Çubukçu eşinden boşandı!

Dün eşi Birol Çubukçu’ya dava açan Nimet Çubukçu, davayı açtıktan iki saat sonra boşandı. Çubukçu çiftinin anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildiAvukatı Süleyman Balcı aracılığıyla dün öğle saatlerinde Sarıyer Alile Mahkemesi’ne başvuran Nimet Çubukçu, b

Nimet Çubukçu eşinden boşandı!

Dün eşi Birol Çubukçu’ya dava açan Nimet Çubukçu, davayı açtıktan iki saat sonra boşandı. Çubukçu çiftinin anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi

Avukatı Süleyman Balcı aracılığıyla dün öğle saatlerinde Sarıyer Alile Mahkemesi’ne başvuran Nimet Çubukçu, bir çocuğunun babası Birol Çubukçu’ya boşanma davası açtı. Çubukçu, boşanma davasıyla ilgili gizlilik talebinde bulundu. Talebi iet hızıyla işleme konulan Çubukçu, davasını açtıktan yaklaşık 2 saat sonra gizlice Sarıyer Adliyesi’ne gelerek “gizli” celsede boşandı.

Duruşmada Nimet Çubukçu avukatı Süleyman Balcı ile hazır bulunurken Birol Çubukçu da vekili Şevket Cankur ile birlikte katıldı. Mahkeme aynı gün açılan davada Çubukçu çiftini boşandı.

Çubukçu çiftinin mal paylaşımıyla ilgili birçok maddeyi içeren protokol yaptıkları öğrenildi. 25 yıllık evli olan Çubukçu çifti 2011/799 esas sayılı dosya üzerinden boşandı. Muhasebecilik yapan Birol Çubukçu ile Nimet Çubukçu’nun 22 yaşında Çağrı isimli bir çocukları bulunuyor. Çağrı Çubukçu, geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

İlk kadın Milli Eğitim Bakanı’ydı
Karaman’da 2 Mart 1965’te dünyaya gelen Çubukçu, 1988 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1990 yılından itibaren serbest avukat olarak çalışmaya başladı. İstanbul Barosu Çocuk Hakları Komisyonu’nda ve Çocuk Mahkemeleri’nde görev yaptı. AKP kurucu üyesi olan Çubukçu, 3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Partiden İstanbul’dan milletvekili seçildi, 2 Haziran 2005’te 59. Hükümet’te Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevine atandı. 60. Hükümet’te yeniden Devlet Bakanı oldu.

AB Uyum Komisyonu ve Karma Parlamento Komisyonu Üyeliklerinde bulundu. 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde AK Parti’den tekrar İstanbul milletvekili seçildi. 03 Mayıs 2009’da gerçekleşen kabine değişikliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın Milli Eğitim Bakanı oldu. 12 Haziran 2011 seçimlerinde İstanbul milletvekili seçilen Çubukçu, 61. Hükümette kabine dışında kaldı. Çubukçu Milli Egitim Bakanlığı koltuğunu Ömer Çelik’e kaptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler