Nesrin Baytok ilk kez Meclis'te

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, kaset skandalının ardından ilk kez TBMM'ye geldi. Baytok, TBMM Genel Kurulu'na girdi.10 Mayıs günü Türkiye gündemini sarsan, CHP'de taşların yerinde oynamasına neden olan kaset skandalında, CHP'nin eski Genel başkanı

Nesrin Baytok ilk kez Meclis'te

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, kaset skandalının ardından ilk kez TBMM'ye geldi. Baytok, TBMM Genel Kurulu'na girdi.

10 Mayıs günü Türkiye gündemini sarsan, CHP'de taşların yerinde oynamasına neden olan kaset skandalında, CHP'nin eski Genel başkanı Deniz Baykal ile birlikte yer aldığı iddia edilen CHP Milletvekili Nesrin Baytok ilk defa Meclis'e geldi.

Baytok, saat 16.45 sıralarında Meclis'in A kapısından giriş yaptı. Baytok, doğrudan Genel Kurul'a geçti. CHP sıralarına oturan Baytok'a milletvekili arkadaşları "hoş geldiniz, geçmiş olsun" dileğini iletti.

Baytok'un rahat ve mutlu görüntüsü objektiflere böyle yansıdı.

Meclis Genel Kurul'unda milletvekili Nur Serter ve Ali Rıza Öztürk ile yanyana oturan Baytok, bir süre sonra yanlarına gelen Cevdet Selvi ve Mustafa Özyürek ile de sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset