Necmettin Erbakan Trabzon'da

Saadet Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, partisinin Trabzon'da düzenlenen il kongresine katılmak için bu sabah tarifeli uçakla ile Ankara'dan Trabzon'a geldi.Trabzon Havalimanı'nda uçaktan körüklü araç yardımıyla indirilerek tekerlekli sandalye i

Necmettin Erbakan Trabzon'da

Saadet Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, partisinin Trabzon'da düzenlenen il kongresine katılmak için bu sabah tarifeli uçakla ile Ankara'dan Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanı'nda uçaktan körüklü araç yardımıyla indirilerek tekerlekli sandalye ile VİP Salonu'na getirilen Erbakan, burada bir grup partili tarafından karşılandı.

Kendi ismini taşıyan lüks otomobile binen Erbakan, burada "Mücahit Erbakan" sloganları ile karşılaşarak kendisine çiçek takdim edildi. Erbakan, daha sonra kongre saatine kadar dinlenmek üzere otele geçerken, otel girişinde kendisine küçük çocukların yazdığı şiiri dinledi. Oldukça duygulanan ve memnun olduğu gözlenen Erbakan daha sonra partililerin yardımıyla otel odasına geçerek dinlenmeye çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler