Mustafa Sarıgül Sert Çıktı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ''bugünkü CHP yöneticilerinin artık gitme vaktinin geldiğini, sadece bunu geciktirdiklerini'' ileri sürdü.Sarıgül, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, CHP üyesi oldu

Mustafa Sarıgül Sert Çıktı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ''bugünkü CHP yöneticilerinin artık gitme vaktinin geldiğini, sadece bunu geciktirdiklerini'' ileri sürdü.

Sarıgül, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, CHP üyesi olduğunu yargı kararıyla duyurmak zorunda kaldığını ve yargının ''Mustafa Sarıgül CHP'lidir'' dediğini söyledi.
''Siyasi partiler kimsenin tapulu malı değildir, olmamalıdır'' diyen Sarıgül, CHP'nin bugünkü yöneticilerinin, haksızlığa başkaldıranları partiden ihraç etmek için çalıştığını iddia etti.

Seçim sonuçlarını da değerlendiren Sarıgül, gelinen noktayı önceden görerek, görevini yaptığını umduğunu dile getirerek, ''Mahkemelerde üyelik hakkımı ararken, küskünlüğümü, kırgınlığımı, parti içi mücadelemi bir yana bırakarak, karalamaların ve iftiraların zedelediği onurumu bir yana bırakarak CHP için bu arkadaşlara oy verdim ve bu yöneticilere tüm yurttaşlarımdan oy istedim'' dedi.

Seçim değerlendirmesini halkın sandıkta yaptığını da ifade eden Sarıgül, ''Defalarca seçim kaybedip pişkinliğin ötesinde bir davranışla hala yönetici koltuğunda oturmayı anlamak mümkün değildir'' diye konuştu.

CHP'nin uzun yıllardan beri iktidar olamadığını da hatırlatan Sarıgül, şöyle konuştu:
''Seçim kaybedenler artık gereğini yapmalıdır. Kurultay oyalamasını asla ve asla kabul etmiyorum. Kurultaya gitme anlayışını asla ve asla doğru bulmuyorum. Beyler, artık çekip gitme zamanınız geldi. Seçim sonuçları halkımızın sizinle ilgili düşüncelerini ortaya koymuştur. Onun gereğini lütfen yapınız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler