Murat Zorluoğlu’nun proje tanıtımında dikkat çeken detay…

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katıldı mı?

Murat Zorluoğlu’nun proje tanıtımında dikkat çeken detay…

Haber61/Haber Servisi - AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nun projelerinin tanıtıldığı toplantı başladı. Ramada Otel’de düzenlenen programa Trabzon’dan spor, siyaset, iş dünyasından bir çok isim de katıldı. 

İSİM İSİM KİMLER KATILDI 

Kentin tanınan iş insanları Yusuf Ziya Yılmaz, Hasan Güven, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu,  Avrasya Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan, Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, AK Part Trabzon eski Milletvekilleri Aydın Dumanoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu,  Eski Bakanlar Eyüp Aşık ve Faruk Özak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bazı daire amirleri, daire başkanları ve belediye başkan yardımcıları, AK Parti Trabzon İl Yöneticileri ve bir çok dernek başkanı, partili, ilçe belediye başkan adayları, AK Parti ve MHPli meclis üyesi adayları da katıldı. 

Salonda en çok Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu gözler aradı. Lakin o gelmemişti. Murat Zorluoğlu’nun programına davet edilmesine karşın katılmamasının sebebinin Trabzon’da olmayışı ve Ankara’da daha önceden belirlenen bir programa yetişmek için ilden ayrıldığı ifade edildi. 

Bu kulisleri hareketlendirdi. 

Murat Zorluoğlu’nun proje tanıtımında dikkat çeken detay…

Murat Zorluoğlu’nun proje tanıtımında dikkat çeken detay…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler