Murat Zorluoğlu ve Haydar Revi; Aynı düğüne uçtular

Muhalefetin adayı sizce kim sorusuna böyle cevap verdi.

Murat Zorluoğlu ve Haydar Revi; Aynı  düğüne  uçtular

Haber61/Haber Servisi - DYP-DP eski Genel Sekreteri, Eski Başkan Yardımcısı ve şu anda Ak Parti Meclis Üyesi adayı Atilla Ataman’ın kızı, Ankara’da dünya evine girecek.

Düğün için Trabzon’dan en az 300 kişi davetli. Siyasetçilerinde ilgi gösterdiği düğüne Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu katılacak. 

Seçim çalışmalarında her yere birlikte giden ayrı adım atmayan Murat Zorluoğlu ile Haydar Revi, aynı uçakta yan yana Trabzon’dan Ankara’ya hareket ettiler.

“Bir fotoğrafınız çekmek istiyoruz?” diyen gazetecilere Zorluoğlu, “Çekme çek de altına ne yazacağın önemli” diyerek espri yaptı. 

Oldukça morali yüksek gözüken Zorluoğlu’na,”Ana Muhalefet partisinin halen adayı yok. Ne düşünüyorsunuz? Sizce kimi aday gösterirler?” Sorusuna ise “İyi yolculuklar ben buna yorum yapmayayım” şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset