Murat Zorluoğlu Haber61’e konuştu: “Çözüm paketimiz hazır”

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Murat Zorluoğlu Haber61’e konuştu: “Çözüm paketimiz hazır”

Haber61 – Haber Servisi – AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon’un sorunlarını öğrendiklerini belirterek, “çözüm paketimiz hazır” dedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Trabzon’da adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifak’ı Trabzon adayları “Birlik Yürüyüşü” düzenledi. Meydan Parkında yapılan basın açıklaması sonrasında Uzunsokak’ta gerçekleştirilen yürüyüşe katılan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot’un sorularını yanıtladı.

“TRABZON’UN SORUNLARINI YAŞAYANLARDANÖĞRENDİK”

Çalışmaların gayet güzel gittiğini ifade eden Zoruluoğlu, “Esasında bugün bir anlamda yeni bir evreye de geçmiş olduk. Biliyorsunuz ben yaklaşık 2 ay önce Trabzon’a geldim ve geldiğimde de önce Trabzon’u bir tanıyacağım insanlardan, sosyal kesimlerden, sivil toplum kuruluşlarından, meslek odalarından Trabzon’un meselelerini birinci ağızdan dinleyeceğim ve ondan sonra projelerimizi inşallah açıklayacağım demiştim. Doğrusu bu program dahilinde, iki aydır neredeyse tüm Trabzon ilçeleri dahil gezme imkanı bulduk ve o meseleleri de o sorunları yaşayan kesimlerden doğrudan onların ağızından dinledik ve Trabzon’un sorunlarını tam anlamıyla öğrenmiş olduk. Şimdi sıra çözüm önerilerimizde inşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız bir lansman toplantısı ile bu sorunlara ilişkin çözümlerimizi de kamuoyuna sizler vasıtasıyla yine paylaşmış olacağız, ama bugün Cumhur İttifakı olarak alana indik” dedi.

“İNŞALLAH SEÇİMLERDEN TAM BİR ZAFERLE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Murat Zorluoğlu seçimlerden tam bir zaferle çıkacaklarına inandıklarını sözlerine ekleyerek “Sayın Cumhurbaşkanımız,  genel başkanımız ve MHP genel başkanımız arasında sağlanan ittifakın tabanda da esasında doğal olarak sağlamış olduğunu hep beraber gördük.  Gerçekten bu ittifak bence 15 Temmuza, hemen akabinde meydanlarda zaten kurulmuş oldu. Allah nasip ederse memleketimiz milletimiz bu ittifakın olumlu yönlerini seçimden sonra da yaşamaya devam edecek. Biz AK Parti ve MHP olarak seçimlere giriyoruz. Malum Trabzon’da 18 ilçenin 16’sında AK Parti ikisinde MHP adayları var. Ama biz artık çatı olarak bir Cumhur İttifakını görüyoruz. Bu bakımdan hedefimiz bütün Trabzon’da 18 ilçenin tamamında ve tabi büyükşehir belediye seçiminde seçimleri kazanmak. Alanda müşahede ettiğimiz durumda bu seçimleri bütünüyle on dokuzunun tamamını alabileceğimizi gösteriyor, biz buna inanıyoruz. Tabi önümüzde 50 günlük bir süre daha var. Bu süreyi de en iyi şekilde bütün teşkilatlarımızla değerlendirerek inşallah seçimlerden tam bir zaferle çıkmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ULAŞIM VE TRAFİK

Tuncay Lakot’un “Trabzon’da vatandaşların size ulaştırdığı en önemli sorun nedir?” sorusu üzerine “hiç tereddütsüz ulaşım ve trafik” cevabını veren Murat Zorluoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Ulaşım ve trafik hiç tereddütsüz. Yani bizim alanda gördüğümüz şey birinci sıraya vatandaş sorun olarak ulaşımı ve trafiği koydu. Dolayısıyla biz de çözüm önerilerimizin birinci sırasına ulaşım ve trafiğe ilişkin çözüm önerilerimizi koyduk. Tabi istihdam meseleleri, işsizlik meselesi de yine vatandaşlar tarafından dile getirilen hususların başında geliyor. Bazı çevre ve altyapı sorunları olduğunu vatandaşlar müşahede ettiler. Bilhassa gençlere, çocuklara yönelik, kadınlara yönelik sosyal projede eksikler olduğu konusunda bize iletilen hususlar var. Böyle aşağıya doğru bu gidiyor. Bizde bütün bu bize iletilen sorunları çözebilecek önerilerimizi hazırladık. Son rötuşları yapıyoruz. İnşallah çok kısa zaman içerisinde paylaşacağız. Mutlaka toplu ulaşımdan başlayarak yeni yollar, yeni bağlantı yolları köprüler vs. gibi hususları içeren çok ciddi bir çözüm önerisi paketimiz var. Biz Trabzon’un trafiğinde çok önemli bir rahatlama sağlayacağımıza kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede çözeceğimize inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler