Murat Üçüncü: "Halka hizmet çıtasını..."

Murat Üçüncü Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Murat Üçüncü: "Halka hizmet çıtasını..."

AK Parti Trabzon il eski başkan yardımcısı Murat Üçüncü, Akçaabat Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Akçaabat ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Altıntepe’ye aday adaylığı dosyasını teslim eden Üçüncü, ‘Ya Allah Bismillah’ diyerek destek ve dua beklediğini ifade etti.

Üçüncü, “Vatanımıza, milletimize, davacıma hizmet edeceğime olan inancım ve dava arkadaşlarımın teveccühü ile Akçaabat belediye başkanlığı için bir yola çıktım. Doğduğum, çocukluğumda sokaklarında koştuğum, yaşamaktan büyük keyif aldığım, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru, cömertliği ve sevgiyi yaşadığım Akçaabat’ımıza hizmet etmek için aday adayı oldum. Amacımız rıza kazanmak, gönülleri kazanmak ve birlikte başarmaktır” dedi. 

Üçüncü, “Yaratılana hizmet etmeyi yaratanın rızasına vesile sayıp bu amaçla daha iyiyi, daha güzeli yapabilmek için mesleki tecrübelerimi ve gençliğimi de kullanarak birlikte faydalı işler yapacağımıza güvenim tamdır. Akçaabat’ımızın taleplerini, değerlerini ve gücünü Ankara dahil Türkiye’nin her yerinde hatta yurt dışında en etkin biçimde temsil etmek ve başarmak için aday adayı oldum. Belediyemizi AK Belediyecilikle tanıştıran AK Parti milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, mahalle teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bu güne kadar ilçemize hizmet eden ve şu an görevde olan Sayın Şefik Türkmen bey başta olmak üzere belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize ve tüm belediye personeline ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Gayemiz AK Belediyecilik anlayışıyla yükselen belediyemizin halka hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu gayemize ulaşma noktasında geçmişi iyi analiz edip geleceğimizi STK’larımızla, muhtarlarımızla, esnafımızla ve halkımızla kısacası Akçaabat’ımızın tüm dinamikleri ile birlikte planlayacağız. Bizi bilenler bilir, bilmeyenler ise tanıdıkça sevecektir, sevgimizle Akçaabat’ımızı daha yaşanılabilir, daha huzurlu ve mutlu bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.

Murat Üçüncü:

Murat Üçüncü:

Murat Üçüncü:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset