Murat Çalık Trabzon'da CHPlilerle bir araya geldi

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, CHP Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Murat Çalık Trabzon'da CHPlilerle bir araya geldi

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı, Murat Çalık, CHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Partide yoğun ilgi ile karşılanan Murat Çalık, yeni seçilen CHP İl Başkanı ve yönetim kurulundan Trabzon’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan “Yerel Yönetimler Komisyonu” ile bir toplantı gerçekleştiren Çalık, yaklaşan yerel seçimler öncesinde kurulan komisyonun önemine dikkat çekerek, “Öncelikle kurmuş olduğunuz Yerel Yönetimler Komisyonu’nuza çalışmalarında başarılar diliyorum. Trabzon’umuz ne yazık ki son yıllarda kötü yönetilmiştir. Görüyorum ki bu komisyonda görev alan arkadaşların hepsi alanında uzman ve Trabzon’a özelliklede Ortahisar İlçemize yön verecek projeleri ve çözüm önerilerini oluşturabilecek donanıma sahipler. Bizlerde bu komisyona elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Halkımızın da yerel seçimlerde bizlere verecek oldukları destekle birlikte Trabzon’umuzu ve Ortahisar İlçemizi layık olduğu yerlere getireceğiz.” şeklinde konuştu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz’da “Hemşehrimiz Beylikdüzü belediye Başkanı Murat Çalık komisyon üyelerimiz ve bizlerle bir araya gelerek, bizleri onurlandırmıştır. Hepimizin gayesi son yıllarda hak ettiği yatırımları alamayan, sorunlarına bir türlü çözüm üretilemeyen Ortahisar İlçemizi layık olduğu yerlerde görmek. Bunu yapacak kadrolar, projeler ve bilgi birikim bizde mevcut.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset