Muharrem İnce'den tehdit

 Yalova'da da CHP İl Başkan adaylığından Son anda çekilen ve olaylı bir şekilde kongreyi terk eden Orhan Koçal, yaptığı basın açıklamasında CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce 'den tehdit telefonu aldığını iddia etti. Karaca Cafe 'd

Muharrem İnce'den tehdit

 

Yalova'da da CHP İl Başkan adaylığından Son anda çekilen ve olaylı bir şekilde kongreyi terk eden Orhan Koçal, yaptığı basın açıklamasında CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce 'den tehdit telefonu aldığını iddia etti. 

Karaca Cafe 'de bir basın toplantısı düzenleyen Orhan Koçal, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce 'den geçen hafta tehdit telefonu aldığını iddia etti. Orhan Koçal 'ın toplantısına ilçe örgütlerinden üyeler de katıldı. Koçal, partiden atılma ve ceza alma korkusu asla yaşamadığını yineledi. Orhan Koçal, 'Geçen hafta İnce 'den bir tehdit telefonu aldım. Gece saat 23.00 'da Muharrem İnce beni arayarak bir daha basına çıkarsam yüksek disiplin kuruluna vererek beni partiden attıracağını söyledi. CHP 'de parti içi demokrasi isteği dile getirmenin ve bunu engelleyenlerle yapılan mücadelenin herhangi bir ceza gerektireceğini inanmıyorum ' dedi. 

Konuyla ilgili parti binasında basın açıklaması yapmak için İl Başkanı Özcan Özel 'e yazılı başvurduğunu, ancak il başkanının sözlü olarak basın toplantısına izin vermediğini sözlerine ekledi. 

Korku imparatorluklarının yıkılması için elinden geleni yapacağını söyleyen Koçal, Vekil İnce 'ye yakın insanların partinin kadrosunda bulunmasının çok da tesadüf olmadığını dile getirdi. 

9 Haziran 'daki İl Kongresi 'nde Son anda adaylıktan çekilen Koçal 'ın iddialarıyla ilgili olarak Muharrem İnce ise, Koçal 'ın muhatabı olmadığını ve cevap vermeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler