Muhammet Balta kazanım oldu

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı'na atanan Muhammet Balta'nın, başta Trabzon olmak üzere Türkiye için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Balta'nın, Trabzon şehir ve kırsa

Muhammet Balta kazanım oldu

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı'na atanan Muhammet Balta'nın, başta Trabzon olmak üzere Türkiye için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Balta'nın, Trabzon şehir ve kırsal alan sorunlarını yakından bildiğini, vizyonu ile bu görevi başarıyla yürütecek bilgi birikimine sahip olduğunu belirterek, ''Tabi gerek bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar'ın, gerekse de Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın bu atamada gösterdikleri kararlılık da bizi mutlu etti'' ifadelerini kullandı. 
Balta'nın daha önce İl Genel Meclisi Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı görevlerini yürüttüğünü ve başarılı hizmetler yaptığını anımsatan Revi, şunları kaydetti:
''Sayın bakanımız Erdoğan Bayraktar ile birlikte yeni kurulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda çok önemli işlere imza atacaklardır. Ülkemizde yaşanabilir, çağdaş normlara uygun şehirler, beldeler ve köyler oluşması için var gücüyle çalışacağından eminim. Bakan yardımcılığına atanan Balta, başta Trabzon olmak üzere Türkiye için büyük bir kazanımdır. Sayın Muhammet Balta'nın ağır ve önemli sorumluluğa sahip yeni görevini de başarıyla yerine getireceğinden hiç kuşkum yoktur.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler