Muhammet Balta: “Bu afete hazırlıklı yakalandık”

Muhammet Balta’dan önemli açıklamalar.

Muhammet Balta: “Bu afete hazırlıklı yakalandık”

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Türkiye’nin pandemi afetine hazırlıklı yakalandığını söyledi.

"Yarınlara daha güçlü adımlarla ilerlemeye,durmadan yorulmadan devam ediyoruz" diyyen Muhammet Balta açıklamada şunları söyledi;

Muhammet Balta: “Bu afete hazırlıklı yakalandık”

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN MORALLİ OLDUĞUNDA DİK DURDUĞUNDA BU MİLLET MORALLİ OLUYOR"

“Biz 18 aydır bekliyoruz. büyük bir teşkilat olduğumuzu ayrı kaldık ama ne kadar hasretle bugünleri beklediğimizi özlediğimizi görüyoruz. Bazı genel başkanlar otobüslerin üzerinden 3-5 kişiye konuşuyorlar. Ama biz Allah’a şükürler olsun ki bir danışma meclisi toplantısında bile salonlar bizleri almıyor. 19 yılın sonunda salonlar almıyor. Hala ümit, hala sorunların çözümü ve hala Türkiye’de ve dünyada İslam’ın ve garip olan insanların gür sesi Recep Tayyip Erdoğan. Bunu görüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan moralli olduğunda dik durduğunda bu millet moralli oluyor.

Muhammet Balta: “Bu afete hazırlıklı yakalandık”

"PANDEMİ AFETİNE HAZIRLIKLI YAKALANDIK"

Şehir hastaneleri yapılırken bu olmaz dediler. Afetin ne zaman geleceği belli olmuyor. Şehir hastaneleri yapıldıktan sonra insanlarımız sağlık altyapısı hazır olan bir ülke olarak bu afete hazırlıklı yakalandık. Gelişmiş teknoloji ile uçak üreten ülkeler maske üretemediler. Solunum cihazı üretemediler. Biz ürettik farklı ülkelere de hizmet verdik. Pandemide bir kriz yaşadık ondan öncede 9 şiddetinde depremden çıktı. Amerika bir enkazda hala çalışıyor. Hala ölü insanlar çıkıyor. Ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu bu kıyaslamalarla görebiliriz. Türkiye’de Cumhuriyet tarihinin en fazla ihracat rekoru kırıldı. Bu sıkıntılara rağmen, demek ki bu ülke güvenilir, demek ki ülke ihracat yapıyor. Turizm gelirleri 50 Milyar dolar yazılmıştı, 6 milyar dola gerçekleşti bunlar devlet tarafından karşılandı. Her şeyi seferber ettik. Allah’ın yarattığı en önemli varlık insandır parasal hiçbir şey önemli değildir.”

Muhammet Balta: “Bu afete hazırlıklı yakalandık”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset