Muhammet Balta aday adayı!

Yaklaşık 13 yıldır aktif siyasetin içersinde olduğunu hatırlatan Balta “Gerek İl Genel Meclisi’nde gerekse AK Parti İl Başkanı olarak bu şehre hizmet vermiş olmanın mutluluğu ile bugün yeni bir heyecanla, bunca yıldır edindiğim tecrübelerimi milletvekili

Muhammet Balta aday adayı!

Yaklaşık 13 yıldır aktif siyasetin içersinde olduğunu hatırlatan Balta “Gerek İl Genel Meclisi’nde gerekse AK Parti İl Başkanı olarak bu şehre hizmet vermiş olmanın mutluluğu ile bugün yeni bir heyecanla, bunca yıldır edindiğim tecrübelerimi milletvekili olarak bu şehre ve bu ülkeye aktarmak, şehrimizin gelişmesi, ülkemizin yaşam standardının artmasını temin için, bu hizmete talip olmak istedim. Bu itibarla gerek teşkilatlarımızın gerekse halkımızın samimi destek ve teşviklerini görmekte beni son derece mutlu etmektedir. Bu arzuyu ve değişim beklentilerini karşılıksız bırakmamak, Partimizin 2023 vizyonuna katkı vermek, bu vizyonda Trabzon’umuzun hak ettiği payı almasında bir nefer olmak için milletvekili aday adayı oldum. Cenab-ı Hak hakkımızda hayırlısını versin duasıyla, tüm teşkilatımıza ve kadirşinas halkımıza en kalbi teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler